Ingredientai:
kailienos faršas (1 kg)
morkos (2 vnt.)
svogūnai (2 vnt.)
majonezas
pipirai,vegeta ir druska
miltai
ryžiai (1 sauja)
padažui:
vanduo (1 stiklinė)
pomidorų padažas (4 šaukštai)
See Also
grietinė (2 šaukštai)
majonezas (2 šaukštai)
miltai (1 šaukštas)
Gaminimas:
Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti. Tada pavėsusias dėti į mėsą, ten pat žalius ryžius, prieskonius, majonezą. Daryti kukulius, pavoliuoti miltuose ir dėti į skardą, užklotą folija.
Paruošti padažą: stiklinė vandens, dėti pomidorų padažą, majonezą, grietinę, miltus ir viską suplakti. Užpilti kukulius, kepti uždengus folija 45 min. ir 15 min. atidengus foliją.