Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/renginiai/32478/bushmills-live-crystal-fighters-uk/

Data: 2014-09-30 16:35:16

Bushmills LIVE: CRYSTAL FIGHTERS (UK)
Pirmosios žinios apie „Crystal Fighters“ atvykimą pasklido „Loftas Fest 2014”, kur buvo iškabinti keli plakatai, kurie, beje, gerbėjų buvo labai greitai nuplėšti.

Taip, po daugiau nei metų derybų „Crystal Fighters“ atvyksta į Vilnių.

Jei jų muzika iš įrašų primena „Vampire Weekend“ ar „CSS“, tai šio anglų-ispanų-baskų seksteto gyvo garso koncertas įelektrins net ir didžiausias nuobodas.

Iš grupių, įvertintų geriausiais gyvais pasirodymais, „Crystal Fighters“ turėtų gauti ypatingą apdovanojimą už atgarsį „Twiteryje“.

Po kiekvieno pasirodymo šimtai euforiškų komentarų („siiiiiick“ ar „amaaaaaziinng“) verčia prieiti prie išvados – vos vienas vakaras su šia kompanija palieka be žado ir su ištęstomis balsėmis frazėse. Einnaaaa saaau.

Tai spalvingiausias karnavalas, nesustabdomas reivas ir truputėlis Helovino… Nors iš tiesų, tai yra tiesiog nieko panašaus į tai, ką esi iki šiol matęs.

Grupės nariai, tarsi atkeliavę iš kito pasaulio, vieną po kito traukia daugumai nepažįstamus instrumentus.

Vieną akimirką jie visus užkrečia pirmykščiams šokiams pagal genties ritmą, kitą akimirką, žiūrėk, jau laikmečiui nepavaldūs viliotojai ant scenos.

Krištolinės kovos jau spalio 22 d. Bilietai nuo rugsėjo 11 d. TICKETPRO.LT Pirmieji bilietai nuo 65 LT. Prie įėjimo - 90 LT
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.