Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/renginiai/31674/saules-kliosas-rysiu-kiemelyje-837/

Data: 2014-06-11 16:55:35

„Saulės kliošas“ „Ryšių kiemelyje 837“
Gražia tradicija tampa grupės „Saulės kliošas“ koncertai Kaune po atviru dangumi. Praėjusią vasarą vilniečiai „Ryšių kiemelyje 837“ lankėsi liepą, šįkart savo koncertinę vasarą ciklo „Volfas Engelman Gyvai“ renginyje čia pradės jau birželio 12-ąją.

„Saulės kliošas“ skaičiuoja jau 15-us savo veiklos metus. Ne viename Lietuvos ir užsienio klube, festivalyje ir konkurse per šį laiką sublizgėjęs profesionalų kolektyvas lieka ištikimas savo saulėtam džiazo, funk, soul, disco pripildytam skambesiui. Ryškiausiai grupėje šviečia Justė Starinskaitė, prie kolektyvo prisijungusi kaip „back“ vokalistė. Kai vyresnioji Justės sesuo Daiva nusprendė visas jėgas skirti kolektyvui „Keymono“, jaunėlė išėjo į scenos priekį ir čia jaučiasi kuo puikiausiai.

Vieni spalvingiausių Lietuvos muzikos scenos dalyvių yra išleidę du studijinius albumus. Pastarasis, „Energy“, pasirodė 2012-aisiais. Taip pat daug dėmesio sulaukė „Saulės kliošo“ akustinai vaizdo klipai kūriniams „Energy“ ir „Spalva“, kurį nufilmavo projektas „Vilnius temperature“. Beje, praėjusių metų pabaigoje naujo šarmo „Spalvai“ suteikė kūrinį remiksavęs prodiuseris Deep Shoq.

Po „Volfas Engelman Gyvai“ vėliava šią vasarą kiemelyje taip pat koncertuos ciklo veteranai „G&G Sindikatas“ ir Jurga Šeduikytė, su trenksmu į eterį grįžusi grupė „Skamp“ bei su niekuo nesupainiojama originalioji vokalistė Giedrė Kilčiauskienė. „Volfas Engelman Gyvai“ renginiai „Ryšių kiemelyje 837“ – visuomet ketvirtadieniais.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.