Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/renginiai/31230/colours-of-bubbles--lrt-opus-ore/

Data: 2014-04-25 16:01:40

„Colours of Bubbles” „LRT Opus Ore“
Indie roko gerbėjus debiutiniu albumu „Inspired by a True Story“ pradžiuginę ir su pristatymo turu didžiuosius Lietuvos miestus apkeliavę „Colours of Bubbles” tęsia aktyvų muzikinės veiklos etapą. Balandžio 29 dieną šiauliečiai sugros populiarioje „LRT Opus Ore“ koncertų serijoje, balandžio 30 d. naujo „Liverpool Indie/Rock Bar“ atidaryme, o gegužės 10 dieną pasirodys ir Vilniaus „Artistų“ kiemelyje.

Kokybiškais ir originaliais koncertais garsėjančiame LRT metų projektu tapusiame „LRT Opus Ore“ jau grojo „Fusedmarc“, „Banda Dzeta“, „Kurak“, „Golden Parazyth“, „Without Letters“, „Sheep Got Waxed“, Alina Orlova, „Keymono“, „Insearch“, „Ministry of Echology“, Leonas Somovas ir Jazzu, „Mmpsuf“.

„Po sėkmingo albumo pristatymo turo jaučiamės labai pakylėti. Koncertui „LRT Opus Ore“ ruošiamės su ypatingu užsidegimu, nes tai yra vakarietiškas, patrauklus ir įdomiausius Lietuvos kūrėjus vienijantis projektas“, – džiaugėsi grupės gitaristas Tomas Grubliauskis.

„Colours of Bubbles” savo koncertinio turo metu pavasarį apsilankė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Po ašlaginio koncerto gimtuosiuoe Šiauliuose grupė užsiminė ketinanti gegužės mėnesį ten surengti dar vieną koncertą.

„Inspired by a True Story“ sulaukė daug muzikos žiniasklaidos dėmesio ir palankių vertinimų. Albumo recenzijas galima rasti portale lrytas.lt, savaitraštyje „Literatūra ir menas“, muzikos bloguose Sharkeen.lt, Suru.lt ir kituose. Patį albumą galima įsigyti Vilniaus Rūdininkų knygyne, www.shownet.lt ir grupės koncertuose.

„Colours of Bubbles“ koncertas „Artistuose“: https://www.facebook.com/events/575076319256102/
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.