Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/renginiai/25225/jukebox-champions-live/

Data: 2013-01-09 12:03:03

JUKEBOX CHAMPIONS LIVE

Sausio 11 d. į Vilniaus barą „Soul Box“ atvyksta Prancūzijos muzikantų duetas – JUKEBOX CHAMPIONS. Tai – dviejų žmonių orkestras, kurių pasirodymo metu, ant scenos išdėstoma begalė skirtingos muzikinės technikos, aktyviai maišomi muzikiniai stiliai ir kuriama nepaprasta atmosfera. Pasaulinio turo metu, Lietuvoje projektas sustoja dukart – sausio 11 d. Vilniuje ir sausio 12 d. – Klaipėdoje.

JUKEBOX CHAMPIONS projektas gimė 2012 metais, tačiau jų užteko įrodyti visam pasauliui, kad, atrodytų, atgyvenusi elektroninės muzikos atlikimo technika gali skambėti naujai ir įdomiai. Duetą sudaro BLANKA (La Fine Equipe) ir FADE (A State Of Mind) – MPC/MPD ritmo mašinų ir patefonų virtuozai (su tokiais prietaisais, kadaise muziką kurdavo legendiniai Hip-Hop muzikos prodiuseriai, pasauliniu mastu vienareikšmiškai pripažinti, kaip geriausi įrenginiai, kuriant Hip-Hop instrumentinius takelius) – JUKEBOX CHAMPIONS juos naudoja pasirodant gyvai, eksperimentuojant su Hip-Hop, Jazz, Soul, Funk muzikos stiliais.

Įspūdžiui susidaryti: http://www.youtube.com/watch?v=8H4hzaTuDhE

Apie save JUKEBOX CHAMPIONS sako taip: „Kad ir kas sakė, kad technologijos žudo tikrą muziką – klysta. Viskas priklauso nuo to, kaip panaudoji tai, ką turi. Mūsų muzika nėra gyva, tačiau ji atliekama gyvai. Eksperimentavimas ir žaidimas su skirtingų žanrų muzika, mūsų projekte, sukuria visiškai kitokią atmosferą, negu grojant įprastus įrašus arba klausantis įprasto koncerto. Mūsų pasirodymas ypač muzikalus, niekada nepraranda energijos ir skamba gal netgi gyviau, negu bet koks kitas panašaus žanro gyvas koncertas, todėl tikimės šokių visą naktį! Tai galime garantuoti!“ – pasakojo prancūzų duetas.

Paklausti, ko JUKEBOX CHAMPIONS tikisi iš Lietuvos, prancūzai netikėtai atsakė, paminėdami vieną tik mūsų šaliai būdingą dalyką: „Tikimės didelio įvykio ir nepamirštamos nakties! Vakarėlio, kuriame bus tikrai smagu ir įdomu, kuriame bus ką atsiminti. Nesulaukiame, kai galėsime pasirodyti Vilniuje. Gersime „999 šotus “ („Trejos Devynerios“) ir linksminsimės visą naktį! Hip-Hop'as vis dar gyvas ir mes tai įrodysime kartu su didelėmis dozėmis Funk'o!“

Prie JUKEBOX CHAMPIONS prisijungia DJ Dee iš Hip-Hop dueto „Dee&Kamy“ ir „G&G Sindikato“ narys, DJ Swix (Meškos Paslauga).

Renginys Vilniuje, „Soul Box“: https://www.facebook.com/events/512799752085561
Renginys Klaipėdoje, „Kaštone“: https://www.facebook.com/events/133587726801578
 

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.