Receptai

Kepsniai su bananais

Kepsniai su bananais

Mėsą supjaustykite, išmuškite ir pagardinkite druska bei pipirais. Ant viršaus uždėkite bananą (galima perpjauti per pusę). Apiberkite cinamonu. Bananą susukite su mėsa į vamzdelį, persmeikite mediniais dantų krapštukais. Kepsnius dėkite į aliejumi įkaitintą keptuvę ir kepkite. Patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Įdomu

Kinas

Menas

Paskutinis studentiško džiazo pasispardymas (Foto)

Paskutinis studentiško džiazo pasispardymas (Foto)

Nepatingėję trečiadienio vakarą užsukti į gyvos muzikos klubą „Tamsta“ be jokios abejonės liko sužavėti – juk čia vyko paskutinis studentiškas būsimųjų džiazo meistrų pasispardymas. Kaip ir kiekvienais metais, vasario 9 d. jauni ir talentingi Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Džiazo katedros studentai surengė kurso koncertą.

Mada

Sveikata ir grožis

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Sandra D.

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Sandra D.

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Sandrą.

Sandros paprašėme parašyti, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams (šukuosenos, makiažo,aprangos) ji pasiryžtų. Tai nereiškia, kad merginos išvardinti radikalūs pasikeitimai ir bus padaryti, tiesiog mums buvo įdomu, kokius pasikeitimus Sandra leistų padaryti akcijos metu.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.