Paimta iš: Data: 2013-11-20, 11:16 |
Naminės „baronkos“
Ventės Viteikaitės receptas ir nuotr.Reikia:
Cukrų ir mieles užpilti vandeniu, išmaišyti ir leisti 5 minutes pabrinkti. Tada šį mišinį supilti į su druska išmaišytus miltus, išminkyti, suploti į kamuoliuką, įdėti į dubenį, apvynioti rankšluosčiu ir padėti šiltai (pvz., prie radiatoriaus). Po valandos (masė turi būti padvigubėjusi) tešlą dar kartą išminkyti ir padalinti per pusę, o kiekvieną dalį vėl per pusę, ir t. t., kol išeis tiek gabalėlių, kiek norisi (galima daryti ir dideles, ir visai mažutėles „baronkas“).
|
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama. |