Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/19194/kompiuteriniu-zaidimu-gidas/

Data: 2018-02-28, 08:27

Kompiuterinių žaidimų gidas
 
@ Shutterstock
 
Jei negalite atsispirti fantastiškiems geriausios grafikos sukurtiems pasauliams – kompiuteriniai žaidimai yra tai, ko jums reikia. Atrinkome geriausius kompiuterinius žaidimus, kuriuos turite įsidiegti dabar pat.
 
2017 metais kompiuterinių žaidimų pasaulyje nenuginčijamai dominavo „PlayerUnknown’s Battlegrounds“ žaidimas. Pastarasis tapo tikru fenomenu ir skynė vieną apdovanojimą po kito. Taigi, jei esate vienas iš nedaugelio dar neišbandžiusių šio žaidimo, pats laikas tai padaryti.
 
Po ilgų metų tobulinimo, „Cuphead“ žaidimas pagaliau čia ir jo tikrai buvo verta laukti. Rankomis sukurtos animacijos grožis sukels malonų nostalgijos pliūpsnį ir nuneš tiesiai į 1930-tuosius. „Cuphead“ žaidimo grožį galima būtų lyginti nebent su jo neįtikėtinu sudėtingumu. Derinant tradicinės platformos stadijas su eile mūšių, „Cuphead“ reikalauja nepriekaištingo tikslumo ir kantrybės iš tų, kurie trokšta pergalės. Vizualinis žaidimo šarmas ir skustuvo aštrumo manevringumas neabejotinai išlaikys jūsų dėmesį.
 
„Wolfenstein II: The New Colossus“ – kruvinai gražus pirmojo asmens šaulio perspektyvos žaidimas. Nepaisant to, kad žaidimo tikslas yra nušauti kuo daugiau nacių, jis pasakoja įtraukiančią istoriją, užpildytą ypatingais vaizdais, priverčiančiais pajusti visą emocinę gamą.
 
„Original Sin 2“ – tai įspūdingas žaidimas, papildytas naujomis lenktynėmis, lokacijomis ir užduotimis, laukiančiomis, kol bus atskleistos pačių žaidėjų. Po dvidešimties žaidimo valandų, jūs vis dar atrasite naujų funkcijų, apie kurių egzistavimą net nenutuokėte. Dėl šios priežasties, „Original Sin 2“ gali bauginti naujokus, kuriems reikia kiek daugiau įgūdžių prasiskverbti į žaidimo gilumą.
 
Antra „Creative Assembly“ dalis – tai dar vienas fantastinis, epinių kovų pripildytas neįtikėtino gylio žaidimas. Naujomis lenktynėmis bei funkcionalumais papildytas „Warhammer“ meta iššūkį žaidėjams, pateikdamas daug sunkumų. Savo sudėtingumu galintis išgąsdinti naujokus, veteranus šis žaidimas pavergs savo lygių intensyvumu.
 
„PlayerUnknown’s Battlegrounds“ – naujausias „Early Access“ pavadinimas, tapęs neįtikėtinu reiškiniu. Kaip ir „DayZ“, „Minecraft“ ir kiti prieš tai buvę žaidimai, šis žaibišku greičiu išplito ir, įtraukdamas tūkstančių tūkstančius žaidėjų, panardina juos į stulbinantį „Battle Royale“ stiliaus pasaulį. Žaidėjai patenka į didžiulį žemėlapį, o pagrindinė jų užduotis – kovoti, išgyventi ir klestėti. Žaidėjų kovos nutolusiose salose – tokios intensyvios ir jaudinančios, kaip ir tikėjotės. Išteklių ieškojimas virsta negailestingomis kovomis dėl maisto, degalų ir šaudmenų.
 
„Observer“ žaidimo veiksmas vyksta 2084 metais. Skaitmeninis nanofagas suniokojo milijonus gyvenimų. Jūs – Danielis Lazarskis, policijos pareigūnas stebėtojas, gyvenantis penktoje Lenkijos Respublikoje. Su gebėjimu įsiskverbti į robotizuotų žmonių mintis ir elektroninius prietaisus, jūs esate viskas, ko ši visuomenė bijo.
 
„Observer“ – aiškiai įkvėptas nesenstančių George Orwell novelių. Intensyvią siaubo nuotaiką pajusite jau pirmosiomis minutėmis, o realistiškai perteikiama tamsaus pasaulio nuotaika įtrauks ir nebepaleis.
 
Šiuos ir daugelį kitų populiarių kompiuterinių žaidimų ir žaidimo konsolių galima rasti internetinėje parduotuvėje pigu.lt.
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.