Receptai

Barščiai su jautiena ir kopūstais

Barščiai su jautiena ir kopūstais

Mėsą virkite 1, 5 val. Išvirusią supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite atgal į sultinį. Kopūstus supjaustykite šiaudeliais. Susmulkinkite svogūną. Morkas sutarkuokite burokine tarka. Burokėlius supjaustykite plonais šiaudeliais, bulves – kubeliais arba pagaliukais. Burokėlius apkepkite aliejuje. Į keptuvę įpilkite acto, pomidorų padažo, šiek tiek vandens ir patroškinkite 5 – 7 min. Aliejuje apkepkite svogūnus. Į tą pačią keptuvę įdėkite morkas ir dar kartą pakepinkite. Į jau verdantį sultinį sudėkite bulves, pasūdykite. Užvirus sudėkite kopūstus. Virkite ant nedidelės ugnies 5 min. Sudėkite troškintus burokėlius ir dar pavirinkite 10 min. Sudėkite svogūnų ir morkų troškinį, taip pat – lauro lapus ir petražoles. Galite paskaninti pipirais ir česnakais. Puodą nuimkite nuo viryklės ir palikite pastovėti 15 – 20 min. Patiekdami įdėkite grietinės ir žalumynų.

Įdomu

Kinas

Menas

Per Gatvės muzikos dieną – nemokamas muzikinis rinkinys (Video)

Per Gatvės muzikos dieną – nemokamas muzikinis rinkinys (Video)

Jau rytoj, gegužės 19 d., per Gatvės muzikos dieną, visų susidomėjusių šia švente laukia malonus siurprizas iš unikalaus miesto festivalio „Loftas Fest’12“ organizatorių. Festivalio savanoriai, apsirengę specialias iš tolo atpažįstamais megztiniais, nemokamai dalins „Loftas Fest’12“ muzikinį rinkinį CD laikmenose

Mada

Sveikata ir grožis

Konkurso „Augink

Konkurso „Augink, fotografuok ūsus ir laimėk snieglentę“ dalyvis Karolis

Laikas.lt kviečia visus dalyvauti MOVEMBERD Lietuva kampanijoje ir siųsti savo ūsuotas nuotraukas. Šį kartą dalyvių neribojame – siųskite tik pradėtų auginti ūsų nuotraukas, siųskite dirbtinių, siųskite senas, siųskite prifotošopintas. Mums svarbiausia – kad siųstumėte ir skleistumėte šią žinią kitiems. Taigi, trumpai drūtai:
Movember lietuva

1. Nusifotografuok, prirašyk, kodėl palaikai MOVEMBER, ir siųsk [email protected]
2. Kur viskas vyks? Laikas.lt ir MOVEMBER „Facebook’e“.

3. Dalyvių amžius, lytis ir saviraiška neribojama.
4. Kas ūsams iš to? Patys įdomiausi laimės kampanijos rėmėjų padėkas: vyriškų drabužių parduotuvė CELIO sušildys, ONE.LT nuotykių parkas sukels adrenalino, o CSC TELECOM pastatys ant nerealiai čiuožiančios SNIEGLENTĖS.
Pristatome Karolį ir jo ūsus, kurie, kaip ir jo laiškas, išties verti dėmesio: „Kadangi pats esu gydytojas onkologas, manau, nereikia klausti, kodėl palaikau šitą nuostabią idėją, o kartu turint ir ūsus (tegu nesupyksta moterys), kurie taip pat yra puikus atributas bei puošmena visų vyrų tarpe (o pačių onkologų – dar geriau), būtų puiku „pamirkyti” savuosius ūsus sniego kupetose besivartaliojant su snieglente. Tikiuosi ir ji ūsuota? Geros dienos. O ūsai 100 proc. tikri. Grožis yra grožis…”

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.