Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/19093/intriguojanti-statistika-lego-ninjago-filmo-nindziago-miestui-pastatyti-prireike-12-680-043-kaladeliu/

Data: 2017-09-26, 17:00

Intriguojanti statistika: „LEGO Ninjago filmo“ Nindžiago miestui pastatyti prireikė 12 680 043 kaladėlių

Taip, būtent tiek LEGO dalių prireikė, kad būtų sukurtas Nindžiago miestas, į kurį persikelia naujausi animacinio filmo visai šeimai nuotykiai juostoje „LEGO Ninjago filmas“. Juosta jau rodoma ir Lietuvos kino teatruose. Prieš tai pristatytos „LEGO“ filmų dalys buvo itin sėkmingos ir populiarios mažųjų žiūrovų tarpe, tad nuspręsta į didžiuosius ekranus perkelti ir serialą apie Nindžiago miesto nindzes. Vienas filmo režisierių teigia, jog LEGO nėra tik paprastas konstruktorius. Tai – kur kas daugiau.

Los Andžele vykusios premjeros metu režisierius Charlie Beanas žurnalistams pasakojo, kad LEGO buvo jo paties mėgstamas užsiėmimas ir būtent šis konstruktorius išmokė jį būti kūrybingu.

„Tai nėra tik paprastas konstruktorius. Tai yra iššūkis mažam žmogui, kuris ugdo žingeidumą ir kūrybingumą. O šios savybės augant niekur neišgaruoja ir formuoja asmenybę. Gavęs pasiūlymą tapti vienu iš šio filmo režisierių, išsitraukiau savo seną LEGO ir vėl ėmiau jį dėlioti. Man buvo tikrai smagu!“ – pasakojo Ch. Beanas.

Premjeros proga kūrėjai pateikė įdomiausius su filmo kūrimu susijusius skaičius, kuriuos žinant „LEGO Ninjago filmą“ žiūrėti bus kur kas įdomiau.

  • 19 procentų veikėjų savo varde turi žodį „nindzė“.
  • Filme pamatysime 34 gyvūnus ir vabzdžius.
  • Filme bus visų 57 spalvų LEGO kaladėlės.
  • Veikėjai filme iš viso turi net 80 veido išraiškų, iš viso buvo sukurta net 12 tūkstančių skirtingų figūrėlių veidų.
  • 150. Tai skaičius, kiek drabužių derinių pakeičia juostos veikėjai.
  • Iš viso filme yra 315 personažų.
  • Vienoje masinėje filmo scenoje iš viso galėsime pamatyti 10 565 veikėjų ir transporto figūrėles.
  • NINJAGO logotipas sudarytas iš 40 637 LEGO kaladėlių.
  • Nindžiago miesto paplūdimyje kompiuteriu nupiešta daugiau nei 100 milijonų smėlio smiltelių.


„LEGO Ninjago filmas“ pasakoja apie Nindžiago šalį, kurios gyventojai ilgus metus mėgavosi taika ir gerove. Tačiau vieną dieną į ją su savo armija įsiveržia Didžiausias Visų Laikų Blogiukas, piktasis Garmadonas. Taikūs Nindžiago gyventojai puola į paniką, tačiau prieš įsibrovėlius stoja 6 senojo nindzės Meistro Vu vadovaujami jaunuoliai Loidas, Koulas, Nija, Džėjus, Kajus ir Zeinas, naktimis jau seniai slapčia tampantys neprilygstamais kovos menų kariais. Abiejų kovojančių pusių laukia ir didžiulė staigmena. Paaiškėja, kad šešiukės vadas Loidas, dar žinomas Žaliosios Nindzės vardu, yra tikras Garmadono sūnus.

Animacinė, lietuviškai įgarsinta ir J. Chano kurtų nindzių kovų paskaninta juosta visai šeimai „LEGO Ninjago filmas“ Lietuvos kino teatruose rodoma nuo rugsėjo 22 dienos.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.