Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/19011/zymiausia-techno-muzikos-grupe-scooter-lietuva-itrauke-i-pasaulinio-koncertu-turo-zemelapi/

Data: 2017-07-25, 11:00

Žymiausia techno muzikos grupė „Scooter“ Lietuvą įtraukė į pasaulinio koncertų turo žemėlapį

„Nerealu!“, „Kokia energija!“, „Užburiantis šou!“ ir daugelis kitų komplimentų skambėjo po šių metų pavasarį įvykusio grandiozinio koncerto Kaune, kuriame „Scooter“ tiesiogine prasme „nunešė stogą“ visai „Žalgirio“ arenos publikai. Neslėpdami susižavėjimo Lietuvos gerbėjais, techno veteranai nusprendė lygiai po metų savo pasaulinio turo „Wild & Wicked“ pasirodymui sugrįžti į Kauną.

„Scooter“ koncertas vyks toje pačioje vietoje, bet dar garsiau ir galingiau“, - patikina pasirodymo organizatoriai.

Kitų metų kovo 3 d. į Kauno „Žalgirio“ areną susirinkę šokių muzikos gerbėjai taps šokių muzikos istorijos dalimi ir įvyksiantį koncertą neabejotinai priskirs prie vienų geriausių patirtų įspūdžių.

Su pasauliniu 25 metų sceninės veiklos turu „Wild & Wicked“ žinomas kolektyvas planuoja ilgiausią ir vaizdingiausią koncertinę kelionę nuo pat jo susikūrimo. Kruopščiai suderinti, įspūdingi techniniai sprendimai susilies į vieną visumą su grandiozine šou programa, kurią ruošia energija trykštantis grupės lyderis H.P. Baxxter su savo komanda. Koncertinis turas puikiai atspindės pavadinimą „Wild &Wicked“, kadangi pats pasirodymas bus sustiprintas choreografiniais sprendimais, netikėtais šou elementais, įspūdingais pirotechniniais efektais, galingomis garso bei šviesų instaliacijomis ir, žinoma, geriausias muzikiniais hitais.

Per savo karjerą surengę daugiau nei 1000 įspūdingų pasirodymų, daugiau nei 50-
yje pasaulio šalių, „Scooter“ pelnytai įvardijama kaip viena iš įspūdingiausių pasirodymų rengiančių dabarties šokių muzikos grupių.

Patys žinomiausi grupės hitai: „Maria“, „Fire“, „How Much Is The Fish“, „J’adore
Hardcore“, „Nessaja“, „Move Your Ass“, „Hyper Hyper“, „Call Me Manana“ bei daugelis kitų su neįtikėtina „Scooter“ energija drebins „Žalgirio“ arenos erdves.

Šįkart ir vėl žadama dar viena ypatinga staigmena – kelią į sceną muzikos grandams „nuties“ net trys daugybę savo gerbėjų turintys atlikėjai, kurių tapatybė bus atskleista kiek vėliau.

Bilietai.lt jau galima įsigyti pirmuosius „kelialapius“ į įspūdingą, 2018 metų kovo 3 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje rengiamą muzikos ir garsų šou.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.