Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18939/festivalyje-galapagai-2017--laidos-laikykites-ten-su-andriumi-tapinu-filmavimas/

Data: 2017-06-09, 11:00

Festivalyje „Galapagai 2017“ – laidos „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ filmavimas
Kultinė interneto televizijos „Laisvės TV“ laida „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ paskutinį liepos savaitgalį bus filmuojama muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai 2017“. Zaraso ežero saloje festivaliautojai galės iš arti pamatyti, kaip gimsta tai, kas muša populiarumo rekordus.

TV laidos filmavimo specifika – visa, kas įprastai lieka už kadro – šįkart festivaliautojams bus matoma plika akimi. Į Zaraso ežero salą liepos 29 d., šeštadienį, bus atvežtos visos „Laikykitės ten“ dekoracijos, scenoje atsiras ir A. Tapino stalas, pašnekovų krėslai, o užnugario langas atsivers į tikrąjį Zaraso ežero salos peizažą.

Kadangi tai bus festivalinis laidos variantas, jos kūrėjai neketina kviestis svečių iš Seimo ir diskutuoti apie Darbo kodeksą, vietoje to rinksis smagias, vasariškas temas. Pašnekovai bus paskelbti vėliau.

„Vasara žada būti labai įdomi, gausi įvykiais, o festivaliai – tai laisvė, tad „Laisvės TV“ būtų nuodėmė nesudalyvauti nė viename jų. Ypač kai paskutiniu metu jie sulaukia tiek daug dėmesio. Laikykitės ten, „Galapagai“!“ – sako Andrius Tapinas.

Festivalis „Galapagai 2017“ vyks liepos 28-29 dienomis Zarasuose. Koncertuos Charli XCX, melomanų mylimas UNKLE, vienintelį festivalinį pasirodymą šią vasarą „Galapaguose“ surengs „Beissoul & Einius“, taip pat gros „Lilas ir Innomine“, „Leon Somov & Jazzu“ ir daugelis kitų. Bilietus galima įsigyti galapagai.lt ir tiketa.lt. Birželio 15 d. bilietai brangs.
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.