Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18846/sisters-on-wire-pristato-daina-youi-tai-lyriskas-dialogas-apie-jausmus/

Data: 2017-04-15, 17:00

„Sisters On Wire“ pristato dainą „You&I“: „Tai lyriškas dialogas apie jausmus“

Ievos Jūraitės nuotr.

Indie popmuzikos grupė „Sisters On Wire“ pavasarį pasitinka įkvėpta romantiškos nuotaikos, muzikantai gerbėjams pristato lyrišką kūrinį „You&I“.

„Tai daina apie meilę, apie meilę, kaip ištisą procesą, kuris kiekviename mūsų ima formuotis dar jaunystėje. Parama, draugystė, prisirišimas – daina „You&I“ pasakoja būtent apie šiuos jausmus“, – kalbėjo grupės narys Filas.

Jis – ir kūrinio žodžių, ir muzikos autorius, nors dainą čia atlieka kitų dviejų narių – Olego ir, prie grupės neseniai prisijungusios Ievos – duetas.

„Ši daina – lyg dialogas tarp moters ir vyro, Ievos ir Olego balsai tarpusavyje labai dera, jie padeda atskleisti tą santykį. Nors Ievos balsas apskritai labai tinka prie kiek vintažinės šios dainos stilistikos“, – pasakojo jis.

Praėjusių metų rudenį parašytą ir jau debiutiniame, 2016-ųjų lapkritį dienos šviesą išvydusiame albume „Never Turn The Lights Off“ spėjusį atsidurti kūrinį Filas vadina paveiktu grupės narių mėgstamo 80-ųjų muzikos skambesio. Esą šis gali skambėti panašiai lyg Antohny Gonzalezo prancūzų elektroninės muzikos grupės M83 kūriniai. „M83, 80-ųjų stilius – visa tai mūsų kuriamai muzikai daro didelę įtaką“, – neslėpė Filas.

Ir nors anksčiau „Sisters On Wire“ neretai būdavo pristatomi kaip rokeriai, šiandien jie savęs taip nevadina. Grupė groja daug indie muzikos, maišytos su daugelio mėgstamu popstiliumi.

Lygiai taip skamba ir „You&I“. Šį kūrinį, kaip ir visą albumą, grupės nariai pirmiausia orientuoja į jaunimą – tiek dėl stilingo muzikinio skambesio, tiek dėl dainų tekstų, kuriuose aptariami jaunesniajai kartai svarbūs klausimai.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.