Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18584/juozo-statkeviciaus-duzges-klube-sampanas-draugai-ir-aplodismentai-video/

Data: 2016-11-23, 17:00

Juozo Statkevičiaus dūzgės klube: šampanas, draugai ir aplodismentai (video)

Parengė: Austėja Matusaitė

Po įspūdingo, metų renginiu vadinamo, Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo visi dizainerio bičiuliai, svečiai ir gerbėjai buvo pakviesti linksmintis į stilingą vakarėlį.

Šįkart jame dalyvauti galėjo ne tik išskirtiniai asmenys, bet visi norintys pasveikinti Juozuką. Kaip buvo teigiame kvietime: „Kviečiame pakelti taurę už mados triumfą“.

Dūzgėse buvo galima išvysti stilistą Kęstą Rimdžių, verslininką Andrių Jankauską, mados tendencijų prognozuotoją Mariją Palaikytę, dizainerį Liutaurą Salasevičių, aktorę Rimantę Valiukaitę, menotyros mokslų daktarę, rašytoją Kristiną Sabaliauskaitę, laidų vedėją Daivą Žeimytę, fotografą Gediminą Žilinską, aplinkos viceministrą Liną Jonauską su žmona Evita, verslininkę Vilmą Javtokienę, dizainerę Aušrą Haglund, modelius Karoliną Toleikytę, Gerdą Štelemėkaitę ir Moniką Račiūnaitę, vizažistę Neringą Čiukinienę bei daugelį kitų.

Nors linksmybės vyko sekmadienį, vakarėlis truko iki pat paryčių, o svečiai neskubėjo skirstytis. Pats mados korifėjumi vadinamas Juozas atvyko vidurnaktį su artimų draugų palyda. Svečiai jį pasitiko audringomis ovacijomis ir šampanu.

Specialiai šiam vakarėliui, iškart po antrojo pasirodymo, buvo parengtas video reportažas su ką tik įvykusios kolekcijos vaizdais, grojo gyva muzika, o ant baro lyg kolonos stovėjo J. Statkevičiaus apatiniais papuošti juodi manekenai. „Noriu pasižiūrėti iki galo...“ - nuo ekrano visą valandą akių neatplešė Juzas Statkevičius, grožėdamasis ką tik praėjusiu savo naujausios kolekcijos pristatymu.

Vakaro dalyvius ir įsimintiniausias akimirkas galite išvysti dūzgių video:


 

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.