Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18551/jurgio-ir-ericos-duetas-the-ball--chain-skelbia-vieninteli-koncerta-siais-metais/

Data: 2016-11-07, 17:00

Jurgio ir Ericos duetas „The Ball & Chain“ skelbia vienintelį koncertą šiais metais
Itin retai kartu koncertuojantis Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas „The Ball & Chain“ neseniai socialiniuose tinkluose paskelbė apie vienintelį viešą koncertą šiemet. Jis įvyks gruodžio 11 dieną restorane „Neringa“, kuris iš kitų restoranų išsiskiria savo intymia betarpiška atmosfera ir ilga istorija. Be to, Jurgis ten Ericą vedėsi pirmajam pasimatymui...

Elegantišką koncertą kviečia derinti su vakariene ir šokiais

Vienas žymiausių muzikinių duetų Lietuvoje – „The Ball & Chain“ – vienintelį kartą šiais metais kiekvienam žmogaus pojūčiui „Neringoje“ sukurs tikrą šventę. Jiedu koncertinį vakarą kviečia suderinti su šventine vakariene, elegantišku įvaizdžiu ir šokiais: „Mudu su šeima, draugais ir kolegomis per didžiąsias metų šventes mėgstame pasipuošti, susitikti vakarienei, smagiai pasibūti, pašokti. Kartais spontaniškai ką nors su Jurgiu jiems pagrojame“, – pasakoja E. Jennings.

Šįkart „The Ball & Chain“ šventę kurs visiems susirinkusiems, o pastariesiems belieka tik suburti brangius žmones į legendomis ir istorijomis apipintą „Neringą“.

Hitai iš vedybinio gyvenimo kuriozų

Muzikantai, mylimieji ir šeima už scenos – Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis – nuo pat pradžių kaip muzikinis duetas išsiskyrė sugebėjimu pasijuokti iš vedybinio gyvenimo kuriozų, taip pat nuo kėdžių pakelti pačio įvairiausio amžiaus žmones ir įkvėpti besąlyginei meilei.

Erica ir Jurgis atliks mėgstamus ir gerai visiems žinomus koverius („Tu ateik į pasimatymą“, „Gera“), savo kūrybos hitus („Baby Baby Burning“, „Are You Really Sorry Dear“, „Tearing Up The Dancefloor“, „Machine Gun“, „When We Split Up“ ir daugelį kitų kūrinių.

„The Ball & Chain“ ypatingo vakaro metu, prieš pat didžiąsias metų šventes, kiekvienas galės grįžti laike atgal į ketvirtąjį-penktąjį dešimtmečius, kai vakarienės šokiai buvo itin populiarūs ir smagūs.
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.