Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18272/naujausiame-single-be-vardu-juste-starinskaite-atskleide-vasariskos-meiles-istorija/

Data: 2016-06-22, 15:00

Naujausiame single „Be vardų“ Justė Starinskaitė atskleidė vasariškos meilės istoriją

Eglės Juozaitytės nuotr.

„Kol pilnaties tolima šviesa lies mano kaklą“ – romantiškais žodžiais ir švelniu vokalu prasideda naujoji Justės Starinskaitės daina „Be vardų“. Po metų pertraukos nuostabaus balso savininkė savo gerbėjams pristato vasarišku ritmu persmelktą kūrinį, kuris ženklina naują atlikėjos etapą.

Energingosios grupės „Saulės Kliošas“ vokalistė juda į priekį ir tęsia muzikinę veiklą, ją papildydama išskirtiniais solo kūriniais.

„Be vardų“ – svajinga ir šviesias emocijas kurianti daina, kurios nuotaika skleidžia pozityvumą. „Šis kūrinys yra apie du žmones, besidžiaugiančius paprastu, tačiau labai gražiu ir ypatingu dalyku – draugyste. Man ši daina asocijuojasi su vasara, šiltais vakarais, neįkainojamu jaunystės laiku ir mano miestu - Vilniumi“, - šypsosi charizmatiškoji atlikėja.

J. Starinskaitės teigimu, naujasis jos kūrinys praturtintas nepaprastai vaizdingu, vienu poetiškiausių atlikėjos dainuotų tekstų, tad jo žodžiai dainoje užima labai svarbią dalį. Kiekvienas žmogus, klausydamas „Be vardų“, vaizduotėje galės labai paprastai nusipiešti savo piešinį. Su juo gyventi, mylėti, linksmintis ir kurti savus prisiminimus. Tai vienas iš Justės dainavimo bei kūrimo tikslų.

„Visad norėjau, kad dainos, prie kurių prisiliečiu, kuriu ar dainuoju, būtų išbaigtos. Tokios, kurių klausydama jausčiausi rami, o dainuodama – laiminga. Išgauti kokybišką skambesį nėra taip paprasta, todėl dainos kūrimas užtruko ilgai“, - paklausta, kiek laiko truko „Be vardų“ kūrimo procesas, pasakoja J. Starinskaitė.

Prie naujosios J. Starinskaitės dainos realizavimo prisidėjo jungtinė profesionalų komanda iš Lietuvos. Muziką sukūrė prodiuseris – multiinstrumentalistas A. Mačiulskas ir vienas geriausių šalies bosistų D. Aleksa. Žodžius parašė J. Krivickas.

Balsingoji vokalistė tikina, kad jos muzikinė karjera grupėje „Saulės Kliošas“ nesibaigia, tačiau J. Starinskaitė taip pat turi idėjų ir troškimų, kurie ją pastūmėjo kurti savo muziką. „Grupėje dainuoju jau 8 metus, ji man labai svarbi. Galiu teigti, kad „Saulės Kliošas“ daugiausiai prisidėjo prie mano asmenybės ir muzikinės karjeros augimo. Tačiau aš, kaip ir kiekvienas žmogus, keičiuosi. Keičiasi mano norai, vizijos ir svajonės, kurias noriu ir siekiu išpildyti. Pasaulis juda į priekį, o aš – kartu su juo“.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.