Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18190/apie-vaikina-spresk-pagal-pasimatyma/

Data: 2018-06-24, 20:00

Apie vaikiną spręsk pagal pasimatymą

Pasimatymai, kaip vietos, kuriuose jie vyksta, būna itin skirtingi. O iš vietos pasirinkimo galima itin daug pasakyti apie žmogų, kuris jus į tą vietą pakvietė.

Bokalas alaus

Šis vaikinas atsipalaidavęs ir gali pasirodyti, kad šis pasimatymas jam visiškai nesvarbus, tačiau greičiausiai jis tiesiog tikrina tave ir ieško merginos, kuri būti tokia pati atsipalaidavusi ir paprasta, kaip ir jis pats. Tai jaukus, mėgstantis paplėpėti, tačiau nelabai ambicingas žmogus.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Galima, bet jeigu tu nesutiksi, tai vaikinas tikrai neliūdės. Santykiai ir merginos nėra pagrindinė siekiamybė jo gyvenime.

Puodelis kavos

Jeigu jis tave pasikvietė puodeliui kavos, tai reiškia, kad jis nori pasikalbėti aplinkoje, kuri ir yra skirta pokalbiams. Jis nori tave geriau pažinti ir nėra linkęs gaišti laiko ilgai vakarienei ar bereikšmiams juokeliams po poros taurių vyno. Tai brandus, žinantis ko nori, nemėgstantis švaistyti savo ir kitų laiko vyras.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Taip, jeigu tu jam patiksi.

Aktyvi veikla

Teniso žaidimas, pabėgiojimas ar pasivažinėjimas dviračiais parodo, kad vaikinas yra linksmas ir aktyvus ir jis ieškosi tokios pačios merginos. Mergina jam, visų pirma, yra draugė su kuria smagu gerai leisti laiką.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Jeigu įrodysi jam, kad esi lygiavertė partnerė, o ne švelni būtybė, kuria reikia nuolat rūpintis... taip!

Draugų vakarėlis

Jeigu jis tave pasikvietė nueiti į savo draugų vakarėlį, tai būk tikra, kad tu jam patinki. Jis nori tavimi pasipuikuoti ir parodyti tave savo draugams. Jam labai svarbi jo draugų nuomonė, jis dar šiek tiek paaugliškas, tikėtina, kad nelabai pasitiki savimi, nėra itin patyręs santykiuose arba šiuo metu neieško nieko rimto.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Taip, jeigu priversi jo draugus išsižioti iš nuostabos bei pasigerėjimo ir jeigu nesistengsi jo perauklėti.

Vieta netoli jo namų

Esate beveik kaimynai? O gal užsiminei, kad tavo mėgstamiausia picerija, pasirodo, visai netoli jo namų? Tuomet jis dėmesingas, paprastas ir draugiškas. Kita vertus, jeigu pasimatymui jis pasirinko vietą netoli savo namų ir ji niekaip nėra susijusi su tavimi, tai jis lengvabūdiškas, nelabai pagarbus ir tiesiog tikisi, kad viskas baigsis jo lovoje. Jeigu tu jam pasirodysi nuobodi, tai irgi neblogai - namai netoli, bus galima greitai grįžti.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Priklausys nuo to, ko nori tu - jeigu tave taip pat tenkina neįpareigojantis seksas ir susitikimai kartkartėmis, tai jis tikrai neprieštaraus.

Prabangus restoranas

Jis gerai išauklėtas, šiek tiek senamadiškų pažiūrų ir į santykius žiūri rimtai. Tai vaikinas, kuris tavimi rūpinsis ir tikrai patiks tavo tėvams.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Taip. Jeigu nebūtum jam tikrai patikusi, tai šio pasimatymo nebūtų.

Ideali vieta

Ideali vieta yra ta, kurią galima susisieti su tavimi - prieš pakviečiant į pasimatymą persimetėte keliais žodžiais ir jis įsiminė, kad tau patinka suši, romantinės komedijos bei pačiūžos ir pakvietė tave į puikų pasimatymą, kuriame yra visi šie elementai. Jis dėmesingas, mielas, rūpestingas... Kita vertus, stebėk jo reakcijas - jeigu jis pradeda pernelyg pataikauti, visada su tavimi sutinka, elgiasi perdėtai lipšniai, tai, matyt, esi pasimatyme su žaidėju, kuris idealiai įvaldęs viliojimo meną, o merginas kolekcionuoja, kaip trofėjus.

Ar galima tikėtis daugiau pasimatymų? Taip. Jeigu jis nuoširdus, tai tikrai norės su tavimi pabendrauti daugiau. Jeigu jis žaidėjas, tai norės žaisti iki galo.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.