Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18174/vienuolikta-karta-vasaros-terasos-vartus-atidaryti-kviecia-garbanotas-bosistas/

Data: 2016-05-13, 20:00

Vienuoliktą kartą „Vasaros terasos“ vartus atidaryti kviečia „Garbanotas bosistas“

Siiri Kumari nuotr.

Kultūringos vasaros mieste simbolis „Vasaros Terasa“ Vilniaus „Mokytojų namų“ kiemelyje praneša apie vienuoliktojo sezono pradžią. Kiemelis vartus atvers gegužės 19-ąją.

Per jubiliejinius metus profesionaliai ūgtelėjusi ir nuolatinį augimą bei tobulėjimą siekianti išlaikyti „Vasaros terasos“ komanda šiemet savo vasarą pradės kartu su muzikiniu vasaros ir basų kojų simboliu, svajokliais, užburiančiais kuriamos muzikos garsais – grupe „Garbanotas Bosistas“.

Viso ilgojo atidarymo savaitgalio metu į „Vasaros terasą“ taip pat kvies „High Heels“ vakarėlių serija su žavingąja Anna Hanna bei pasaulinio „burn Residency 2015“ konkurso laimėtoja Samanta, komikas Olegas Šurajevas darbingus metus prieš vasaros atostogas pažymės „Metų Stand Up“ vakaru, mieste šurmuoliuojant „Gatvės muzikos dienai“ terasoje įsikurs festivalio „Granatos LIVE“ komanda, o savaitgaliui baigiantis susitikti ir pabendrauti kvies jaukiausio miesto turgaus – „Blusturgio“ komanda.

Už vasaros terasos programos įgyvendinimą atsakinga muzikos agentūros „Damn Good“ komanda atskleidė, jog per visą vasarą „Vasaros Terasoje” įvyks daugiau nei 70 gyvos muzikos koncertų, o naktimis šokti kvies beveik dvigubai daugiau elektroninės muzikos serijų renginių.

Kaip ir kasmet, „Vasaros terasa“ savo svečius džiugins šiuo metu populiariausių grupių bei atlikėjų vardais. Koncertus čia surengs Lilas ir Innomine, „G&G Sindikatas“, „Solo Ansamblis“, Monika Liu, „ba.“ ir kiti. Nepamiršti bus ir naujausi muzikos talentai – jiems skirta renginių serija „Mažieji atradimai“, roko mėgėjus suburs „Indie Nights“, o sekmadienius jaukiai praleisti kvies vasarai į lauką išeisiantis „Geltonos sofos klubas“.

Vasaros Terasa | 2015 m. sezonas

Elektroninės muzikos naktys šiemet vėl stipriose rankose. Pirmadieniais terasą valdys „Minimal.lt“ komanda su „Minimal Mondays“, antradienių grojaraščiais rūpinsis Daugvino ir St. Stereo tandemas, trečiadienius sustyguos „Wormholev su John Patter bei Tadu Kani ir užsislapstinusi „86 333 1499“ renginių serija, o ketvirtadieniais pasikeisdami rūpinsis Anna Hanna su „High Heels“ bei „12 inčų po žeme“ komanda.

„Laukia dar viena įsimintina vasara!“, - pažada „Vasaros Terasos” komanda ir kviečia jau vienuoliktąjį sezoną pasitikti kartu.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.