Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18150/omerta-pristato-vaizdo-klipa-ispusk/

Data: 2016-05-04, 20:00

Omerta pristato vaizdo klipą „Išpūsk“

999 Dream Maker nuotr.

Repo muzikos atlikėjas Omerta pristatė dainos „Išpūsk“ Elektrėnų „Vaikų pasaulis“ atrakcionų parke nufilmuotą vaizdo klipą. Šiandien Elektrėnų atrakcionų parko „Vaikų pasaulis“ tvora jau apkabinėta spynomis, dėl avarinės būklės jis greitu metu bus griaunamas.

Nostalgiją menančioje lokacijoje filmuotame vaizdo klipe galima rasti paralėlių, kaip sako pats Omerta, artimų kiekvienam iš mūsų: „Klipo siužetas galėtų simbolizuoti laikinumą arba dalelę manęs, kurios ilgai ieškojau – teisingo kelio radimą arba mano nugalėtas baimes. Vis dėlto greičiausiai tai yra mano vidinė ramybė ir stiprybė“.

Lyriškamame hiphopo muzikos kūrinyje skamba talentingo jaunos kartos prodiuserio Frgmts muzika. Muzikos kūrėjas Frgmts klausytojams jau pažįstamas iš kitų atlikėjo darbų, jis puikiai rankas ir ausis prikišo prie didžiosios daugumos kol kas vienintelio Lietuvoje trigubo repo albumo „Alibi“ dainų.

Pasak „Išpūsk“ dainos autoriaus, vaizdo klipas yra vieno žmogaus dainos vizija. Aišku, jų gali būti ir daugiau: „Kiekvienas paklausęs kūrinio susikuria savo asociacijas, individualiai išgyvena dainą ir mintyse ją įsivaizduoja savaip“.

Vaizdu pasirūpino Karolis Labutis, jau ne pirmą kartą dirbantis kartu su Omerta.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.