Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18056/veidus-slepiantis-duetas-maiodarrel-story-pristato-debiutine-daina-ar-atsimeni/

Data: 2016-03-30, 20:00

Veidus slepiantis duetas „Maio&Darrel Story“ pristato debiutinę dainą „Ar atsimeni“

Fotogenijai nuotr.

Kokybiškas skambesys svarbiau nei tai, kaip scenoje atrodo atlikėjas. Su tokia žinute į lietuviškos elektroninės popmuzikos sceną žengia naujai susikūrusi grupė „Maio&Darrel Story“.

Vokalisto Maio ir prodiuserio Darrel Story duetas prisistato veidus pridengę kaukėmis. Vaikinai nerodo veidų, slepia ir savo tapatybę. Taip jie siekia nukreipti dėmesį nuo susiformavusių „grožio standartų“ ir tikina, jog muzika – galingiausias jų ginklas į gerbėjų širdis.

„Kaukės yra tam tikra maišto forma prieš populiariosios kultūros skleidžiamų išvaizdos standartų svarbą. Jos simbolizuoja mūsų norą koncentruotis į muzikos kokybę, o ne sceninę išvaizdą“, – sako raudonosios kaukės savininkas Maio.

Atlikėjai juokiasi, kad anaiptol nesijaučiau negražūs, tiesiog nori, kad jų klausytojai pirmiausia kreiptų dėmesį į muziką, o ne į juos pačius.

Dar visai neseniai susipažinę ir drauge susibūrę „Maio&Darrel Story“ įrašė savo debiutinę grupės dainą „Ar atsimeni“.

Lietuviškai skambantis elektropopmuzikos kūrinys pasakoja apie nuolatinį skubėjimą, bėgimą, per kurį nebelieka laiko nuoširdžiai pasidžiaugti gyvenimu. „Tuomet norisi tik atsigręžti į vaikystę ir paklausti – ar atsimeni?“ – sakė Maio.

Pirmą bendrą dainą pristatantys „Maio&Darrel Story“ ir toliau ketina kurti gimtąja kalba. Kaip patys sako – jų muzika orientuota į Lietuvos klausytojų gretas.

Tačiau net ir veidus slėpdami po kaukėmis jie pažada, kad su kiekviena nauja daina keisis ir jų įvaizdis, duetas planuoja kaukes kaskart modifikuoti. „Kaukės taip pat evoliucionuos. Kažką pridėsim, kažką atimsim, bet tęstinumas bus“, – pažadėjo Maio.

Šiuo metu kolektyvas kuria naujas dainas, o rudenio planuoja surengti ir koncertinį turą. Gal tuomet jie nusimes savo kaukes ir prisistatys publikai?

Kol kas tai lieka paslaptyje, tačiau žinoma, kad abu „Maio&Darrel Story“ nariai muzikos pasaulyje – ne naujokai, todėl pažada – iš jų galima tikėtis dar daug staigmenų.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.