Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18050/pamatykite-savo-akimis-magas-algimantas-frankonis-per-diena-suvalgo-po-kortu-kalade/

Data: 2016-03-28, 11:00

Pamatykite savo akimis: magas Algimantas Frankonis per dieną suvalgo po kortų kaladę

TV3 projekte „Didysis magijos šou“ išgarsėjęs ir antrą vietą užėmęs iliuzionistas Algimantas Frankonis, po šlovę atnešusio magiško šou, metė gerai apmokamą darbą ir pasinėrė į iliuzijos meną. Ne vieną Lietuvos pramogų pasaulio garsenybę sužavėjęs A. Frankonis netrukus savo gerbėjams pristatys išskirtinę programą, kuriai ruošiantis teko suvalgyti ne vieną kortų kaladę.

Puikaus humoro jausmo ir artistiškumo nestokojantis jaunas iliuzionistas pavergė televizijos žiūrovų širdis, o jo triukai sužavėjo ne vieną. Neseniai internete išplitusiame filmuke galima pamatyti, kaip magas nė nemirktelėdamas praryja kortų kaladę. A. Frankonis tikina jau nebesuskaičiuojantis, kiek kortų atsidūrė jo pilve.

„Dažnai žmonės manęs klausia, ar daug kortų kaladžių sunaudoju ruošdamasis savo pasirodymams? Jei reikėtų imti ir paskaičiuoti, tai po pakelį į dieną tenka suvalgyti. Kaip vieni per dieną surūko pakelį cigarečių, taip aš suvalgau pakelį kortų“, - šmaikštavo iliuzionistas A. Frankonis.

Iliuzionistas atskleidžia, kad sėkmė ir didelis žiūrovų palaikymas, kurio susilaukė dalyvaudamas magiškame televizijos projekte „Didysis magijos šou“, paskatino jį mesti programuotojo darbą ir stačia galva pasinerti į magijos meną. „Dalyvavimas televizijos projekte mane pastūmėjo atsisakyti šiltos ir pastovios darbo vietos ir užsiimti magija. Dabar visu etatu esu iliuzionistas. Aš įsitikinęs, kad reikia daryti tai, kas tau patinka ir tai, ko trokšta tavo širdis“, - apie savo gyvenime įvykusius pokyčius pasakojo iliuzionistas.

A. Frankonis tikina nesijaučiantis žvaigždė vien dėl to, kad jį rodė per televiziją, tačiau akivaizdžiai padidėjusio populiarumo nuneigti negalima. Netrukus savo gerbėjus magas pakvies į paties rengiamą magijos šou.

„Projektas „Didysis magijos šou“ man tikrai buvo į naudą. Sulaukiu ne tik vis daugiau užsakymų pasirodyti privačiuose vakarėliuose, vestuvėse ir kituose renginiuose, bet ir pribrendau savam šou. Noriu atšvęsti su žmonėmis, parodyti ką aš sugebu ir padovanoti renginį. Mane puikiai vertino ir palaikė „Didžioko magijos šou“ žiūrovai, todėl šis šou bus savotiška padėka ir jiems“, - kalbėjo A. Frankonis.

Visiškai nauja iliuzionisto A. Frankonio programa „Magija gyvai“ – tai šou su Lietuvoje dar nematytu moderniu ir naujovišku požiūriu į magiją. Jokių balandžių, cilindrų, virvių ar nosinaičių – tik patys neįtikinamiausi triukai su „stand-up comedy“ prieskoniu. Iliuzionistas intriguoja, kad pasirodymo metu žiūrovai patys taps šou dalimi, todėl pasirodymas taps gyvas, improvizuotas, nenuspėjamas ir be galo nuotaikingas.

„Tai bus pirmasis mano solo šou, kur aš vienas net 1,5 valandos rodysiu triukus. Pasirodymas bus labai improvizuotas ir jame tikrai netrūks netikėtumų ir žiūrovams, ir man pačiam, nes tai šou, kuriame žiūrovai taps magijos dalimi. Stengsiuosi žiūrovams parodyti magiją su gero humoro prieskoniu“, - žadėjo A. Frankonis.

Šmaikščiai juokinga ir netikėtumų kupina iliuzionisto A. Frankonio programa „Magija gyvai“ – balandžio 13 d. 20.00 val., Vilniaus „Vaidilos“ teatre.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.