Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17903/tylus-siurpuliukai-naujausia-savo-sukuosenu-kolekcija-avalaitis-pristato-it-mistini-filma-video/

Data: 2016-01-30, 11:00

„Tylūs šiurpuliukai“: naujausią savo šukuosenų kolekciją A.Valaitis pristato it mistinį filmą (video)

Skambiai driokstelėjęs savo šukuosenų kolekcija „Furious“, kurią pristatė Holivudo filmo „Pašėlęs Maksas“ stiliumi, Lietuvos kirpėjų čempionatų prizininkas Andrius Valaitis naujausiu darbu „Silent Chills“ siunčia mistinius šiurpuliukus.

Šį kartą – jokios agresijos, muštynių, motociklų, kovos menų ir triukų. „Silent Chills“ – estetiškas, mistiškas, po kūną bėgiojant šiurpuliukams, keliantis intrigą iki paskutinės akimirkos.

„Kolekciją ir tokį vaizdo klipą sukurti įkvėpė estetiškai gražus garsaus režisieriaus Guillermo del Toro mistinis siaubo trileris „Purpurinė kalva“, – neslepia A.Valaitis, kuris ir pats šiame filmuke nusifilmavo vairuotojo vaidmenyje.

Juodas „GAZ-12 ZIM“, niūri, mirštanti gamta, retro stiliaus suknelės, keturios nuotakos, išraiškingas jaunikis ir mirštanti, belapė gamta, XVI amžiaus dvaras, rūsys.

„Automobilis – įspūdingas, nors vairuoti buvo nelengva – veikė tik pirmas ir atbulinis „ZIM“ greičio bėgis, tad teko važiuoti pirmyn-atgal, pirmyn-atgal“, – šyptelėjo žinomas kirpėjas, norėjęs vėl išraiškingai ir originaliai pristatyti savo naujausią šukuosenų kolekciją.

„Šukuosenas, kurios puikiai tinka ir ypatingiems vakarėliams, ir išskirtinėms progoms, ir Helovinui, noriu pademonstruoti kitaip, – neslepia anksčiau kolekcijas „A-Man“, „Sharp“, „Furious“ įspūdingai pristatęs A.Valaitis. – Estetiškai, originaliai, su scenarijum ir intriga.“

„Silent Chills“ išties kelia intrigą ir kelia šiurpuliukus, o estetiškus siaubo filmus mėgstantis A.Valaitis išduoda: „Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme dalyvavusiam modeliui Monikai Kmitaitei filmuojantis buvo labai nejauku leistis žemyn į rūsį, todėl ji prašė palaikyti už rankos.“

Kur jos važiuoja, kas tos dvi paslaptingosios, kažką šnabždančios nuotakai, kas bus rūsyje, kas pražudė nuotakas? Jaunikis? O gal – vairuotojas?

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.