Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17592/ispudingoje-fotosesijoje-triukus-demonstravo-ne-tik-magai-bet-ir-vedejai-foto-video/

Data: 2015-09-24, 20:00

Įspūdingoje fotosesijoje triukus demonstravo ne tik magai, bet ir vedėjai (foto, video)

TV3 eteryje rodomo „Didysis magijos šou“ dalyviai – šeši profesionalūs magai bei vedėjų pora Vaida Skaisgirė ir Andrius Rožickas pastaruoju metu dažniausiai susitikdavo Kauno muzikiniame teatre, kur filmuojama šou premjera. Visai neseniai kompanija susitiko foto studijoje, kur visi ne tik įsiamžino profesionaliose fotografijose, linksmai pozuodami, bet ir demonstravo kvapą gniaužiančius triukus.

Projekto vedėjai V. Skaisgirė ir A. Rožickas spinduliavo gera nuotaika, demonstravo prabangius, stilisto parinktus apdarus ir net išmoko magijos subtilybių. Štai A. Rožicko rankose iš tikrų tikriausios liepsnos atsirado rožė, kurią jis įteikė savo partnerei Vaidai.







Projekto kūrėjai šias akimirkas įamžino nuotaikingame vaizdo klipe. Internete jau galima pamatyti, kaip pasauliniu mastu išgarsėjusio mago Mr. Fox rankose atsiranda balandžiai, nuo jo varžovo projekte – Nicholo Kin – minties galios sprogsta elektros lemputė, o iš Jurijaus Gavrilovo burnos... krenta kortos!

Vedėjų ir dalyvių šešeto įvaizdžiu rūpinosi profesionali grožio specialistų komanda: TV3 projekto „Aš – stilistas!“ laimėtojas, o dabar – prekybos ir pramogų centro „Ozas“ stilistas J. Šatas, stilistė M. Ruzgutė, makiažo studijos „Carolina.lt“ vizažistės su jų vadove S. Svirčinskaite priešakyje.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.