Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17478/choreografas-sarunas-kirdeikis-barzda-nusidaze-neiprasta-spalva/

Data: 2015-07-31, 15:00

Choreografas Šarūnas Kirdeikis barzdą nusidažė neįprasta spalva

Mėgstantis eksperimentuoti ne tik šokių, bet ir stiliaus srityse, šokėjas Šarūnas Kirdeikis kardinaliai pakeitė savo barzdos spalvą. Neatskiriama vyro įvaizdžio detalė tapo violetine.

„Apie tai galvojau jau seniai. Kaip tik savo Facebook profilyje pradėjau rašyti BLog'ą, vadinamąjį atvirą dienoraštį, kurio tema #Sulaukus30. Šiek tiek sarkazmo apie tai, kaip „privalo“ elgtis suaugęs žmogus – galvoti apie ateitį, susilaukti vaikų, pamiršti spalvotus rūbus. Tiesiog pajaučiau, jog tam tikrų dalykų pradėjau vengi vien dėl spaudimo „O ką kiti pagalvos?“. Su šia neteisybe neradau kaip susidraugauti, tik apie tai rašydamas. Kol kas veikia puikiai, radau daug bendraminčių. O kadangi savo nuomonę visada stengiuosi paremti darbais, nusidažyti barzdą buvo vienas iš jų. Tai taip pat ir pasibandymas rudeninei fotosesijai Italijoje.“

Pats barzdos dažymas primena įprastą galvos plaukų dažymo procesą. Pirmiausiai plaukai balinami, vėliau pigmentuojami. „Tik šį kartą priemonėmis tepamas ir į foliją vyniojamas tavo veidas. Smagiausia buvo plauti barzdą kirpėjos kriauklėje, kur turėjau išsitiesti juokinga poza, veidu į priekį. Džiaugiuosi, jog „My-Studio“ salono komanda šauniai palaikė eksperimentą ir kruopščiai atliko visą procesą“, įspūdžiais dalijosi choreografas.

Barzdų dažymas įvairiomis spalvomis šiuo metu ypač madingas. Kardinalių pokyčių nebijantys barzdočiai interneto platybėse puikuojasi ryškiai dažytais meno kūriniais ant veido. Tiesa, barzdos dažymo procesas reikalauja kruopščios technikos ir jį rekomenduojama atlikti tik prižiūrint profesionalams.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.