Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17442/festivalyje-galapagai-2015--unikalios-lenktynes-vandenyje-medziuose-bei-purve/

Data: 2015-07-16, 20:00

Festivalyje „Galapagai 2015“ – unikalios lenktynės vandenyje, medžiuose bei purve

Liepos 25 dieną, 12 valandą festivalio „Galapagai 2015“ organizatoriai pirmą kartą festivalių istorijoje pakvies į adrenaliną ir gerą laiką žadančias lenktynes „Galapagai Challenge“.

Tai yra unikalios komandinės festivalio lenktynės, kurias sudaro šeši iššūkiai. Iš dalyvių tai pareikalaus komandinio darbo, susitelkimo, festivalinės nuotaikos ir noro įveikti visas kliūtis.

Antrąją muzikos ir pramogų festivalio „Galapagai“ dieną Zaraso ežero saloje lenktynių dalyviams bus paruošta įvairiausių beprotiškų kliūčių vandenyje, medžiuose ar purve.

„Dažnai žmonės prašydavo „ko nors tokio“, nes festivalis nėra vien tik muzikos koncertas. Daugelis ten važiuoja dėl bendros atmosferos, noro išsivalyti galvą, „nutrūkti“, išsitaškyti ir pasikrauti energijos kitiems metams. „Galapagai Challenge“ lenktynių iššūkiai irgi bus nekasdienė patirtis ir smagumas, nes yra sugalvota tikrai gerų dalykų, - sako festivalio organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka. – Aišku, už sėkmingai įveiktas rungtis bus rėmėjų prizų ir siurprizų. Todėl reikia tik registruotis ir augintis festivalio nuotaiką.“

Lenktynes „Galapagai Challenge“ sudarys unikalus ir specialiai festivaliui pritaikytas didžiausio nuotykių parko tinklo Baltijos šalyse – „UNO Parks“ iššūkis, kuris dalyvaujančias komandas tikrins, kiek jos tvirtai stovi ant kojų.

Specialiai šioms lenktynėms ruošiasi ir kalnų užkariautojų komanda, kuri tikrins lenktynių dalyvių alpinizmo gabumus, taip pat „Galapagai Challenge“ metu dalyvių komandos turės irklenčių pagalba įveikti specialią trasą ant vandens.

Niekas nepristigs įspūdžių lenktynių trasose, kuriose teks bėgti, ropoti, tiksliai orientuotis ir kitaip įveikti visas organizatorių ruošiamas kliūtis. Dalyvavimo lektynėse formą galima pildyti čia: https://goo.gl/3GH0QD

Azarto pakaks ne tik komandų dalyviams, bet ir jų sirgaliams, o mėgstantiems pramogauti individualiai, „Galapagai“ pasiūlys daug įkvepiančių ir įkraunančių oro ir vandens linksmybių.

„UNO Parks“ pramogų zonoje lauks specialiai festivaliui paruošti iššūkiai aukščiau žemės. Zaraso ežerą bus galima pažinti ir plaukiojant su irklentėmis, - iš šono tai primena pasivaikščiojimą ant vandens. Festivalyje „Galapagai“ pramogos su irklentėmis lauks tiek suaugusiųjų, tiek vaikų. Vandens pramogos greitaeigiu kateriu „Viesulas“ kvies išbandyti vandens slides, čiuožimą vandenlente ar tempiamą vandens ratą!

Sausumoje vyks „Bike Polo“ dviračių futbolo varžybos. Festivaliautojai galės ne tik stebėti 3x3 varžybas, bet ir patys išbandyti žaisti visiems puikiai pažįstamą futbolą netradiciškai – su dviračiais. Kita galimybė – išmokti vaikščioti lynu su „slackline“ entuziastais, kurie papasakos nuo ko reikia pradėti, parodys, kaip tai yra daroma ir, žinoma, leis patiems išbandyti.

„Galapaguose“ vyks ir „Skate mini ramp show“ - geriausių šalies riedlentininkų pasirodymai. O didieji adrenalino gerbėjai galės pasidžiaugti gyvenimo skrydžiu su katapulta - ši analogų neturinti ekstremali pramoga privers garsiai išlieti ore susikaupusias emocijas.

Taip pat festivalis „Galapagai 2015“ festivaliautojus kvies pasidaryti laikinas tatuiruotes, sudalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, kuriose šiais metais bus galima pasigaminti savo papuošalų ar nusipiešti savo komiksą. Atvykusius į festivalį pasikrauti energijos kvies Capoeiros (brazilų kovos menas) bei Zumbos šokių energingieji užsiėmimai ir daugybė kitų pramogų.
 


Daugiau energijos – daugiau Galapagų! Festivalis vyks Zarasuose, Zaraso ežero saloje liepos 24-25 dienomis. Bilietus platina „Tiketa“.
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.