Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17360/penktadienio-dj-duzgems-pasirenge-didzejai-dalijasi-asmeniniais-the-chemical-brothers-favoritais/

Data: 2015-06-12, 10:14

Penktadienio DJ: Dūzgėms pasirengę didžėjai dalijasi asmeniniais „The Chemical Brothers“ favoritais

Jau rytoj Vilnių sudrebins didžiausias šios vasaros klubinės kultūros įvykis. Pirmojo legendinio elektroninės muzikos dueto „The Chemical Brothers“ koncerto mūsų šalyje laukia ne tik kelios reiverių kartos, bet žinomi šalies didžėjai. Keturi iš jų iškart po koncerto kvies į „Studio 9“ šokių salione vyksiančias dūzges, kuriose aptarti kq tik patirtų įspūdžių rinksis toksinių broliukų gerbėjai. Afterparty grosiantys Pakas, Anna Hanna, St. Stereo ir LSAR turi asmeninius „The Chemical Brothers“ diskografijos favoritus, kuriais mielai sutiko pasidalinti.

The Chemical Brothers – Don’t Stop The Rock

Pakas: Į chemikus atsimušiau dar paauglystėje. Man atrodo, vienas po kito ėjo du puikūs albumai „Dig Your Own Hole" ir „Surrender“. Nerealūs darbai, o tikrieji perlai ten tie, kurių tikriausia net nesi girdėjęs. Čia vientas tokių.

The Chemical Brothers – Believe

Anna Hanna: Tai ne tik mėgstamiausias „The Chemical Brothers“ darbas, bet ir vienas mėgstamiausių klipų apskritai. Man labai patinka tas gitaros ritmas, puikiai derantis su industriniais garsais.

The Chemical Brothers – Galvanize

St. Stereo: Albumas „Push The Button“ išleistas 2005 metais, o aš tuomet buvau pametęs galvą dėl electroclash skambesio. Todėl drąsiai galiu pasakyti, kad šeštadienio laukiu nuo trylikos.

The Chemical Brothers – Hey Boys Hey Girls

LSAR: Čia ne gabalas, o visas didžėjaus tortas!


 


Birželio 13 d. (šeštadienis)

OPEN FOR MORE: THE CHEMICAL BROTHERS OFFICIAL AFTERPARTY

St. Stereo (Prelliudai), Anna Hanna (Resolute), Pakas (Naktiniai Paukščiai), LSAR (minimal.lt)
 


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.