Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17329/melynake-grazuole-alexandra-daddario-katastrofu-trileryje-san-andreas-vaidinti-norejo-del-dwayneo-johnsono/

Data: 2015-05-30, 11:00

Mėlynakė gražuolė Alexandra Daddario katastrofų trileryje „San Andreas“ vaidinti norėjo dėl Dwayne‘o Johnsono

Aktorė ir modelis Alexandra Daddario turi chameleono savybių. Filmai ir serialai, kuriuose ji yra pasirodžiusi, skiriasi kaip diena ir naktis. Ji kino žiūrovams geriausiai pažįstama iš visai šeimai skirtų filmų apie pusdievį Persį Džeksoną, siaubo trilerio „Kruvinosios skerdynės Teksase“, o štai televizijoje ji buvo pasirodžiusi visiškai nuoga kaip Woody Harrelsono herojaus meilužė kultiniame seriale „Tikras detektyvas“ (angl. „True Detective“).

Įvairiapusiškumą skirtinguose projektuose įrodžiusi didelių mėlynų akių savininkė šį penktadienį į Lietuvos kino teatrų ekranus atkeliauja naujajame katastrofų trileryje „San Andreas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Dwayne‘as Johnsonas. Jauna moteris įkūnijo gamtos stichijos spąstuose įkalintą jo dukterį. Kaip ir dera gelbėtojų sraigtasparnio piloto atžalai, A.Daddario herojė Bleik yra sumani ir ištikus nelaimei reaguoja ypač greitai, padėdama išsaugoti ne vieną gyvybę.

„San Andreas“ filmavimo aikštelėje apsilankiusiems Moviehole.net žurnalistams 29-erių A.Daddario pasakojo, kad dirbti prie šios juostos ji norėjo dėl D.Johnsono. Jis ne tik laikomas Holivudo superžvaigžde, bet ir garsėja dėl puikaus charakterio ir nepriekaištingos reputacijos.

„Esu dirbusi su daug nuostabių žmonių, tačiau Dwayne‘as yra ypatingas. Jis labai profesionalus ir labai malonus. Niekas neturi apie jį pasakytiu nė vieno blogo žodžio – atsiliepimai apie jį tiesiog neįtikėtini ir dabar pati patyriau, kad visos tos kalbos – tikra tiesa“, – kalbėjo ji.





Australijoje filmuotame trileryje A.Daddario neteko atlikti specialaus fizinio pasirengimo reikalaujančių triukų, tačiau, pasak jos, ypač daug darbo pareikalavo darbas su specialiaisiais efektais. „Per savo karjerą esu daug dirbusi su vaizdo efektų komanda – esu „kovojusi“ su teniso kamuoliuku ir vaidinusi išsigandusią prieš kamerą prie žalio ekrano. Šįsyk darbas buvo išties ypatingas, nes kolegos buvo nuostabūs, kadre mums visuomet kas nors padėdavo. Nors vaidinome tuščioje patalpoje, žmonės tapdavo ir griūvančiais pastatais, ir siūbuojančiais tiltais“, – su šypsena prisiminė aktorė. „Režisierius norėjo perteikti kuo realesnį jausmą, tad jis pasirūpino, kad aktoriams netektų dirbti vien su raudonu tašku ar teniso kamuoliuku, kuris filme virs cunamiu ar krintančia nuolauža“, – sakė ji. Po darbų prie filmo „San Andreas“ A.Daddario tikino, kad dabar žinotų, kaip elgtis ir tuo atveju, nei atsidurtų tikro žemės drebėjimo pavojaus zonoje. „Teko skaityti daug informacijos, tad vieną dieną net bandžiau įtikinti savo kambariokę keliauti į prekybos centrą pirkti vandens, peilių ir atsargų stichinės nelaimės atvejui“, – juokėsi mergina.

Filme „San Andreas“ Kaliforniją sudrebina itin galingas devynių balų stiprumo žemės

drebėjimas. Įsivyrauja chaosas, tačiau Rėjus negali pasiduoti panikai – jis privalo išgelbėti dukterį (akt. A.Daddario). Drauge su buvusia žmona (akt. Carla Gugino) jis leidžiasi į kelionę iš Los Andželo į San Fransiską, kur jų vienturtė dar gali būti gyva. Tačiau klastingos gamtos jėgos dar nenurimo – kai atrodo, jog blogiausia jau praeityje, paaiškėja, kad žemės drebėjimas tebuvo tik pradžia.

Su stichija besigrumiantis D.Johnsonas ir įspūdingi griūvančios Kalifornijos vaizdai filme „San Andreas“ Lietuvos žiūrovų kinuose lauks nuo gegužės 29 dienos.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.