Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17307/vasariskame-klipe-zinomiems-zmonems-teko-isijausti-i-netiketus-amplua-video/

Data: 2015-05-21, 20:00

Vasariškame klipe žinomiems žmonėms teko įsijausti į netikėtus amplua (video)

Ruslano Kondratjevo nuotr.

Vasariška nuotaika spinduliuojančiame TV3 televizijos klipe „Gera kartu. Meilės vasara!“ nusifilmavo modelis, TV3 projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė, Martynas Starkus, Vytaras Radzevičius, Raimundas Bingelis, Monika Šalčiūtė, Mindaugas Rainys, Linas Kunigėlis, Rokas Petkevičius, Ingrida Navickaitė, Alfas Ivanauskas, Akvilina Ubartaitė, Gabija Urniežiūtė ir Paulius Tamolė.

Modelis, TV3 projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė kaitins žiūrovų kraują meilės ir nuotykių šou „Meilė ar pinigai?“ antrajame sezone – klipe gražuolė filmavosi rankoje laikydama pluoštą stambių kupiūrų. Beje, visi eurai – tikri! Juos iš Jolantos rankų klipe bando „nučiupti“ Martynas Starkus, kuris su kolega Vytaru Radzevičiumi vasarą kvies keliauti į tolimąją Japoniją, projekte „Banzai“.

TV3 eteryje pasirodys ir anekdotų karalius Raimundas Bingelis. Klipe jam teko... kunigo vaidmuo, peršančio socialinio projekto „Aklos vestuvės“ antrojo sezono dalyvius.

Nors klipo filmavime užfiksuotose akimirkose oras atrodo saulėtas ir šiltas, šilumos lauke iš tiesų dar mažokai. Tiesa, tai nei Jolantai, nei Monikai Šalčiūtei nesutrukdė pozuoti mažai kūno dengiančiomis suknelėmis.

Bene drąsiausias klipo dalyvis – laidų vedėjas ir kūrėjas Mindaugas Rainys. Jam dėl gero kadro teko net du kartus išsimaudyti lediniame baseino vandenyje. Beje, pastarąjį iš baseino gelbėjo visada operatyvi „TV Pagalbos“ komanda. Negana to, Mindaugas filmavimo užkulisiuose išbandė jėgas ir krepšinio aikštelėje, susirungdamas su garsiausiu sporto komentatoriumi Linu Kunigėliu.

Naują vaidmenį šįkart gavo ir TV3 Žinių vedėjas Rokas Petkevičius – pasipuošęs elegantišku švarku ir... šortais, jis tapo orų berniuku. Su indiškų šokėjų palyda klipe pasirodo sariu vilkinti kelionių organizatorė Ingrida Navickaitė. Jos ir kulinaro Alfo Ivanausko kelionių projektas „Aplink pasaulį su žvaigžde“ TV3 eteryje – jau netrukus. Visada žavi aktorė Akvilina Ubartaitė ir jos kolegos – Gabija Urniežiūtė ir Paulius Tamolė klipe primena, kad naujo lietuviško serialo vingiai eteryje – jau netrukus, o TV3 vasaros kino teatre – karščiausi sezono filmai.

Be minėtų premjerų, vasarą TV3 žiūrovų laukia ir nuotykių realybės šou „Drąsios ir žavios“ su M. Šalčiūte ir Kristina Brazauskiene, humoro laidos – „Ta proga...!“ ir „Griūk iš juoko“, Lietuvoje dar nematytas pasimatymų šou „Pamilk pabaisą“, serialo „Moterų laimė“ naujos istorijos, geriausio indiško serialo auksinį apdovanojimą pelniusi premjera „Meilės spalvos“ (Sapna Babul Ka...Bidaai). O sporto aistruolių dėmesiui – Europos vyrų krepšinio čempionato kovos. Tai – tik dalis naujienų, kurias TV3 dovanos savo žiūrovams ištisą vasarą.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.