Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17297/penktadienio-dj-sokiu-saliono-sezono-hitus-pristato-st-stereo/

Data: 2015-05-15, 10:00

Penktadienio DJ: Šokių saliono sezono hitus pristato St. Stereo

„Penktadienio DJ“ ruošiasi vasaros atostogoms. Rubrikos herojus skaitytojams visą sezoną pristatęs „Studio 9“ šokių salionas baigia dar vienus diskotekinius metus ir persijungia į vasaros režimą, kuris įpareigoja veiksmą perkelti į jaukią terasą. Ta proga neabejotinais sezono hitais pasidalijo „Studio 9“ programos vadovas St. Stereo. Muzikinių studijos reikalų ministras prie grotuvų stos abi savaitgalio dienas – šiąnakt kartu su „The Sneekers“ ir Pupa įgarsins ugningą „Gediminas Fashion Night“ dūzgę, o rytoj su „Love In Slow Motion“ meilės paukščiais ir kitais šių dienų gėlių vaikais pakvies į dieninį hipiška dvasia alsuojantį „Flower Power“ judesį kiemelyje.

Matrixxman – Enter Me

House muzikos mylėtojams puikiai pažįstamas amerikietis Matrixxman 2014-aisiais išleido vieną mėgstamiausių kūrinių „Enter Me”. Ne kartą šį sezoną tikrintas naktį ir dieną diskotekos atidarymo garso takelis.

Lonely Boy - I Like Disco (The Emperor Machine Disco To Go Special Extended Dub)

I like disco! Tai frazė, kuri dažnam studijos šokėjui yra kaip kredo. Toli gražu nuo meilaus septyniasdešimtųjų skambesio, bet šokių aikštelę ne prasčiau nei Moroderio boso rifai veikiantis „Lonely Boy“ kūrinio „The Emperor Machine“ remiksas.

Detroit Swindle – B.Y.O. (Jimpster Remix)

House scenos senbuvis Jimpster ir puikos jo remiksas „Detroit Swindle“ duetui. Vienas iš šokėjų bei barmenų favoritų šį sezoną, be jokių abejonių.

The Black Madonna – Stay

Čikagos klubinės kultūros matrona ir jos šlageris „Stay“. Deja, šį sezoną diskotekų diva neaplankė šokių saliono, bet tokią misiją pasiliksime kitiems metams!

Los Amigos Invisibles - El León Bailarín (Ray Mang's Circus Dub)

Puikus Ray Mang editas „Los Amigos Invisibles“ kūriniui. 11 minučių disco patranka iš šio sezono hitų archyvo, skambėjusi ne vien mano grojaraštyje.

 


Gegužės 15 d. (penktadienis)

UGNIS

The Sneekers, St. Stereo (Preliudai), Pupa (Wormhole)

Gegužės 16 d. (šeštadienis)

LOVE IN SLOW MOTION: FLOWER POWER

Martin Virgin, Stepan Bitus, Modesty (Love In Slow Motion), St. Stereo (Preliudai), Ponty Mython (Capital Bass), LeMings (Fancy Action), CRange (Tanzen.), Fast Edie (Disco Mafia)

Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.