Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17125/penktadienio-dj-savaitgali-sveikina-lemings/

Data: 2015-02-27, 09:58

Penktadienio DJ: Savaitgalį sveikina LeMings

Šį penktadienį rubrikoje svečiuojasi iš Druskininkų kilęs LeMings. Lietuviškos disco sostinės atstovas ir naktinio projekto „Fancy Action“ akcininikas šiąnakt prie „Studio 9“ grotuvų surems pečiais su kolegomis St. Stereo ir Antanu Gustaičiu, o čia keli artėjančio savaitgalio šaukliai.

Martin Dawson – Soft Synth

Vienas mylimiausių ir tobuliausių deep hose kūrinių, tinkančių tiek klausymui, tiek šokių aikštelei. Labai gaila, kad prieš pora metų scena neteko tokio talento kaip Martin Dawson, bet tokie kūriniai kaip „Soft Synth“ išliks visam.

Little Dragon – Blush The Heat

Dar vienas kūrinys, kuris niekada neišnyks iš mano audiotekos, yra niekaip neatsibostantis „Little Dragon“ šedevras iš tokio paties šedevro 2011 metų albumo „Ritual Union“. Visą praėjusią vasarą klausytas ir grotas „Blush The Heat“

Summy – Funkin Your Mind (Rayko Mind Fcker Edit)

Legendinio 1982-ųjų disco takelio patobulinimas nuo ispano Rayko. Jo kepamų editų skambesys visada primins pirmuosius mano vakarėlius už pulto Vilniuje, kurie vyko beveik prieš dešimtmetįŠMC kavinėje. Tuomet beveik visi buvo išprotėję dėl disco ir nu disco skambesio.

Downtown Party Network – Call On Me (Original Mix)

Vienas iš praėjusios vasaros favoritų nuo „Downtown Party Network“ vyrukų. Manau. kad nei vienas grojimas terasose nepraėjo be šio lietuviško gabaliuko.

Detroit Swindle – Heads Down

Kaip gi house be „Detroit Swindle“. Vyrukai iš Amsterdamo prieš pora dienų pristatė naują savo EP, iš kurio labiausiai strigo „Heads down“, man primenantis ankstyvuosius 2000-sius.

 



Vasario 27 d. (penktadienis)


BROTHERS FROM ANOTHER

St. Stereo (Preliudai), Antanas Gustaitis (Deep Tuesdays), LeMings (Fancy Action)

Vasario 28 d. (šeštadienis)

WHYPEOPLEDANCE

Elbe Egon x Koopa (whypeopledance)


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.