Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16999/penktadienio-dj-alkalino-gyvenima-pakeitusios-dainos/

Data: 2014-12-19, 11:04

Penktadienio DJ: Alkalino gyvenimą pakeitusios dainos

Šios dienos muzikiniai linkėjimai skrieja nuo finalinės 2014-ųjų „Love In Slow Motion“ šokių sesijos svečio Alkalino. Miunchene įsikūręs portugalas yra pagarsėjęs editų meistras, todėl muzikos istoriją jis išmano puikiai. Čia keli įrodymai arba tiesiog dainos, kurios turėjo didelės įtakos Alkalino gyvenimo keliui.

Gil Scott Heron & Brian Jackson - Angola Louisiana (Alkalino edit)


Kūrinį išgirdau prieš 10 metų ir iškart jį įsimylėjau. Esu didelis Gil Scot Heron fanas, o šitos dainos žodžiai yra labai galingi, vokalas švelnus ir gilus...

Dexter Wansel - Life On Mars

Kažkada priklausiau didžėjų kolektyvui „BPM Rockers”, grojome daugiausiai breaks ir techno, juk buvo devyniasdešimtieji. Netikėtai pas vieną savo kolegų radau plokštelę su šituo gabalu ir taip atradau space disco.

Loose Joints - Is It All Over My Face (Male Vocal)

Dar vienas vardas, kurio neįsivaizduočiau tokio topo, yra Arthur Russell. „Loose Joints“ yra vienas jo slapyvardžių, o pats kūrinys, mano nuomone, yra viena geriausių disco šmotų.

A Guy Called Gerald – Voodoo Ray

Vienas pirmųjų mano muzikinių atradimų. Aš atsimenu vis dar mokiausi mokykloje. Bėgdavome iš pamokų ir įrašinėdavome į kasetes radijo laidas. Daugiausiai tai būdavo hip-hopas, tačiau pasitaikė ir hauso. Vos išgirdus šitą, supratau, kad tai kažkas, ko niekada nebuvau girdėjęs.

Galaxy 2 Galaxy – High Tech Jazz

Dievinu „Underground Resistance“ išleistą šedevrą. Gimtojoje Lisabonoje rengdavome vakarėlius su futuristinėmis dekoracijomis ir nuo to laiko šis gabalas yra tarp mano didžiausių favoritų.

 



Gruodžio 19 d. (penktadienis)

LOVE IN SLOW MOTION

Alkalino (Audaz, DE), Stepan Bitus (Love In Slow Motion), Modesty (Love In Slow Motion), Fast Edie (Disco Mafia)

Gruodžio 20 d. (šeštadienis)

DEWFORANIMALS & FRIENDS

Arfao, Ophex, dewforanimals



Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.