Receptai

Prognozė: ar kebabai Vilniuje aplenks „McDonald‘s“?

Prognozė: ar kebabai Vilniuje aplenks „McDonald‘s“?

Kebab King“, „Kebabistan“, „Abra Kebabra“. Dauguma Vilniaus senamiestyje sutiktų praeivių ilgai negalvodami išvardina šiuos ir kitus kebabinių pavadinimus. Šio patiekalo gamintojų Vilniuje netrūksta, tačiau kebabinės anaiptol neturėtų asocijuotis su mikrorajonais. Jų apstu ir centre.

Įdomu

Kinas

Menas

Studija DADADA pildo „gyvenimo aprašymą“ (Foto)

Studija DADADA pildo „gyvenimo aprašymą“ (Foto)

Jei jau priėjote šį puslapį, tikėtina, kad matėte ir mūsų viršelio fokusą. Jo įgyvendintoja – Dalios Jankūnaitės-Birškės ir Martyno Birškio įkurta studija DADADA. „Mus veda idėjos, todėl studijos veiklos apibrėžti negalime. DADADA tikslas išlikti maža, boutique tipo studija. Visa tai ir yra mūsų gyvenimas“,- sako Dalia ir Martynas.

Mada

Sveikata ir grožis

Gražūs nagai - jūsų puošmena

Gražūs nagai – jūsų puošmena

Jeigu pirmas žvilgsnis, susitikus nepažįstamąjį ar nepažįstamąją, krinta į batus, tai antras būtinai kris į rankas. Turbūt nenorėsite, kad pirmąjį įspūdį apie jus formuotų prieš dvi savaites darytas manikiūras ar nulūžinėję nagai. Gražūs ir tvarkingi nagai – moters vizitinė kortelė, tačiau nuo dažno indų plovimo, skalbimo ir namų tvarkymo nagai tampa pažeidžiami, silpni ir lūžinėja. Patiriamas stresas ir vitaminų trūkumas taip pat dažnai atsispindi nagų būklėje. Tačiau nepaisant to, moterys bet kokiais būdais siekia turėti gražius ir išpuoselėtus nagus.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.