Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16776/penktadienio-dj-devintame-name-sviesa-uzdega-valdemar/

Data: 2014-10-10, 12:29

Penktadienio DJ: „Devintame Name“ šviesą uždega Valdemar

Laikas.lt

Penktadienio DJ rubriką šiandien pristato naujus metus house'o scenos šviesulius priimančiame „Devintame Name“ pradedantis Valdemar. Sutemus „Studio 9“ šokių salione jis pasitiks Vilniuje ilgai lauktą svečią – auksinį įrašų kompanijos „Local Talk“ berniuką iš Švedijos HNNY. 

Leon Vynehall – It’s Just (House Of Dupree) 

Nedelsiant pakeliantis nuotaika gerai žinomo brito Leon Vynehall kūrinys su įdomiu intro apie vieną iš žodžio house reikšmių. 

Fritz Wentink – Ready Set Go 

Toliau važiuojam su labiau garažiniu numeriu nuo vieno iš mano mėgstamiausių atlikėjų šiuo momentu – Frits Wentink. Iš pirmo perklausymo neįpareigojantis vokalas su savim neša gan gilią potekstę. 

HNNY – Mys

Mano manymu, vieną geriausių šio penktadienio svečio HNNY darbų sunku apibūdint žodžiais. Labiausiai man jis asocijuojasi su skraidymu tarp debesų kažkur labai aukštai.

SLG – Goat Cheese

Sužinojęs, kad šis kūrinys yra sukurtas ne kur kitur, o kaimyninėje Lekijoje, negalėjau tuo patikėti. Labai aukšto lygio, nepaaiškinamai artimas ir absoliučiai unikalus skambesys. 

Andy Hart – Epsilon Girl

Visiškai šviežias disko editas nuo vieno iš mano labiausiai sekamų Australijos atstovų Andy Hart. Kaip žinia, pas juos šiuo metu pavasaris, bet šiandien Vilniuje turėtų puikiai tikti.


  • Spalio 10 d. (penktadienis) 

Devintame name

HNNY (Local Talk, SE), Wasted Gaze (Mondayjazz), Valdemar (Devintame Name) 

  • Spalio 11 d. (šeštadienis) 

RAPetizer: NYC 

Mamania, Swix, Yankee, MeCool 


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.