Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16689/spalio-menesio-horoskopas-12-ai-zodiako-zenklu/

Data: 2014-09-30, 10:56

Spalio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

2014 metų rudens vidurys bus geras daugumai Zodiako ženklų, išskyrus porą, kuriems žvaigždės nebus palankios, bet ir jiems nesiseks tik kai kuriose gyvenimo srityse.

Ypač geras spalio mėnuo turėtų būti kūrybinių profesijų atstovams, mokslininkams, medikams, juvelyrams ir visiems, kam šis mėnuo bus savotiškas profesinio derliaus nuėmimo metas.

Rudens viduryje turėtų sumažėti konfliktų bei nesusipratimų šeimose. Atvėsę orai skatins poras dažniau vakarus leisti jaukiai namuose, todėl sumažės skyrybų. Daug kam kils noras pasirūpinti šeimos padidėjimu.

AVINAS (03.21–04.20)

2014 metų spalio mėnesį Avinas emociniu atžvilgiu jausis kaip niekada gerai. Jis nestokos energijos ir bus pasirengęs kalnus nuversti. Visos rugpjūčio mėnesio abejonės bus atmestos, o nostalgišką nuotaiką pakeis entuziazmas. Avinas seniai turi konkrečių planų, kuriuos spalio mėnesį bus pats laikas įgyvendinti. Mėnesio vidurys jam bus produktyviausias ir vaisingiausias per visus 2014 metus.

Viskas, ko imsis Avinas savo profesinėje veikloje, pavyks puikiai. Spalio mėnesį jis galės drąsiai priimti gautus pasiūlymus, pradėti bendradarbiavimą, sudaryti stambias sutartis.
Šį mėnesį jam naudinga pasirūpinti savo kvalifikacijos kėlimu ir savišvieta, kas ateityje jam praverstų darant karjerą.

Spalio mėnesį Avinas užkrės savo entuziazmu kitus, todėl jam nebus sunku pelnyti jų palankumą. Svarbiausia bus suvaldyti trykštančias emocijas, nedaryti nepagalvotų žingsnių, neįžeisti kitų ir neįsimylėti pirmojo sutiktojo. Mėnesio pabaigoje Avino nuotaikos taps normalesnės, jis vėl ims mąstyti blaiviai ir racionaliai.

JAUTIS (04.21–05.20)

Jaučiui spalio mėnuo nebus palankiausias. Daug nerimo ir rūpesčių sukels šeiminiai santykiai. Namuose vyraus nelabai draugiška atmosfera. Santykiai tarp sutuoktinių bus pašliję, trūks supratimo ir susikalbėjimo. Artimieji neskubės ateiti į pagalbą Jaučiui. Jam teks pasikliauti savimi. Jaučio nuotaika dažnai bus prislėgta, bet dėl to, kad nesugebėjo laiku sureguliuoti santykių su artimaisiais, kaltinti turėtų tik save. Laimei, ne viskas prarasta. Daug ką dar bus galima ištaisyti. Atviras pokalbis, nuoširdus savo klaidų pripažinimas ir bandymas įsijausti į kito padėtį padarys stebuklus ir praskaidrins atmosferą namuose.

Darbe viskas klostysis po senovei, didelių sukrėtimų ir permainų nenumatoma. Žvaigždės rekomenduoja Jaučiui, pasinaudojus tokia santykinai ramia profesine situacija, skirti daugiausia dėmesio asmeninių santykių sureguliavimui. Kai užnugaris bus tvirtas ir patikimas, tai yra kai iš artimųjų galės tikėtis palaikymo, tai ir darbe jam seksis siekti rezultatų ir galbūt padaryti karjerą.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Rudens viduryje Dvyniai pagaliau sulauks pelnyto atlyginimo ar apdovanojimo už savo titanišką pastarojo laikotarpio triūsą. Vadovybė įvertins jų pastangas ir sugebėjimus. Tinkamas metas reikalauti didesnio atlyginimo ar padaryti karjeros šuolį. Visi anksčiau pradėti projektai spalio mėnesį sparčiai pasistūmės į priekį ir galės būti sėkmingai užbaigti. Šiuo metu bus naudinga prisiminti senas svajones, atidėtas neribotam laikui kaip nepasiekiamas, ir pabandyti jas įgyvendinti. Didelė tikimybė, kad pavyks. Finansinių problemų Dvyniai nepatirs, galimas materialinės padėties pagerėjimas.

Būdami gerai nusiteikę dėl sėkmės profesinėje srityje Dvyniai atrodys patrauklūs priešingai lyčiai ir turės pasisekimą flirtuodami ar bandydami užmegzti artimus santykius. Susituokusius Dvynius partneris apgaubs neįprastu dėmesiu, rūpesčiu ir meile. Spalio mėnuo Dvyniams bus labai palankus pagaliau pasirūpinti savo poreikiais ir interesais.

VĖŽYS (06.22–07.22)

2014 metų spalio mėnuo Vėžiui bus labai palankus aktyviai veiklai profesinėje srityje. Jam seksis kurti planus ir juos įgyvendinti, surasti palaikančiųjų ir bendraminčių. Atsivers naujos perspektyvos. Vėžys sulauks naudingų pasiūlymų. Anksčiau sumanyti ir pradėti projektai sparčiai pajudės. Vėžiui reikia nesnausti pirmoje mėnesio pusėje, nes spalio pabaigoje sėkmė gali nuo jo nusigręžti. Po 15 dienos suaktyvės konkurentai ir varžovai, atsiras pavyduolių ir kenkėjų.

Antroje mėnesio pusėje Vėžiui rekomenduojama daugiau dėmesio skirti šeiminiams santykiams. Artimiesiems ypač reikės jo rūpesčio, supratimo ir pagalbos. Negailėkite partneriui švelnumo. Spalio mėnuo bus palankus buto remontui ir namų gražinimui.

Vienišam Vėžiui antroji spalio pusė bus palanki meilės ryšiams užmegzti. Jis žadins aplinkinių simpatiją, todėl atsiras daug norinčių užkariauti jo širdį ir pelnyti palankumą.

LIŪTAS (07.23–08.23)

Rudens vidurys Liūtui bus sudėtingas periodas. Jam teks smarkiai paplušėti, kad pasiektų trokštamų rezultatų. Žvaigždės pataria Liūtui nuo pat pirmų spalio dienų teisingai įvertinti savo jėgas ir galimybes, pasistengti neeikvoti energijos bergždžiai. Kitaip sunkiausiu metu jam gali pritrūkti jėgų, tada nepavyks užbaigti sėkmingai pradėtų projektų.

Profesinėje srityje Liūtui daug pasiekti padės jų įsitikinimas, kad tai, ką daro, jie daro teisingai. Dėl tokio pasitikėjimo savimi ir savo jėgomis Liūtas pelnys pagarbą kolektyve, jam bus patikėti atsakingi darbai. Jis galės meistriškai vesti derybas ir sudaryti pelningas sutartis.

Šeiminių ir meilės santykių sferoje taip pat viskas klostysis palankiai. Šeimos nariai bus pasirengę palaikyti Liūtą visuose jo siekiuose.

MERGELĖ (08.24–09.23)

2014 metų spalio mėnesį Mergelei derėtų daug laiko skirti savo tobulėjimui ir dvasiniam vystymuisi. Mergelė bus kaip niekada kupina ryžto ir pasirengusi ne tik svarstyti, bet ir aktyviai veikti. Jai atrodys, kad per ilgai trypčiojo vienoje vietoje, todėl dabar atėjo laikas išsijudinti ir pereiti į kitą savo egzistencijos lygį. Deja, ne viskas seksis sklandžiai. Mergelė turi prisikaupusi daug neišspręstų problemų, kurios stabdys ją.

Labai daug jėgų ir laiko Mergelei prireiks, kol pataisys savo pablogėjusią materialinę padėtį. Pirmiausia jai teks mokytis pataupyti ir suvaržyti savo neribotus poreikius. Paskutiniuoju metu Mergelė buvo įpratusi per daug negalvodama leisti pinigus į kairę ir į dešinę.

Mėnesio pabaigoje susikaupusių problemų sumažės ir Mergelė galės užsiimti savo užsibrėžtų tikslų realizavimu. Tai suteiks jai pasitenkinimo ir sustiprins pasitikėjimą savimi.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

2014 metų rudens viduryje Svarstyklėms atsivers naujos galimybės, kurios įgalins daug pasiekti įvairiose gyvenimo srityse. Apskritai spalis Svarstyklėms bus sėkmės ir laimėjimų mėnuo. Jos galės kurti grandiozinius ateities planus ir tikėti, kad jie sėkmingai bus įgyvendinti. Galbūt ne viskas susiklostys taip, kaip jos norės, tačiau nusiminti ir pasiduoti tykančiai rudens depresijai būtų bjaurus akibrokštas likimui, kai žvaigždės tokios palankios šiam Zodiako ženklui.

Svarstyklėms patartina įsiminti, kad neverta griebtis visko vienu metu ir iškart. Svarbu patausoti jėgas ir sutelkti dėmesį į vieną ar kelis svarbiausius gyvenimo dalykus. Žinoma, kad pasirinkti bus sunku, kokius poreikius reikėtų patenkinti pirmiausia, kai troškimų tiek daug, bet pasirinkti tiesiog būtina. Kitaip jos gali „sutrupinti“ savo sėkmę ir nepajusti jos skonio.

Spalio mėnesį galimi pasikeitimai asmeninių santykių sferoje. Galbūt jie bus susiję su jų socialinės padėties pasikeitimu, santuoka ar šeimos padidėjimu.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

2014 metų spalio mėnesį Skorpionui reikia užsiimti apsivalymu – atsikratyti visko, kas nebereikalinga ir paseno. Taip pat ir išsisėmusių, varginančių santykių, nusibodusio hobio ir nenaudingų socialinių ryšių.
Skorpiono laukia permainų virtinė, jo gyvenimas gali smarkiai pasikeisti. Tam reikia kruopščiai pasiruošti, nusistatyti aiškius prioritetus ir išsiaiškinti savo tikruosius troškimus. Taip pat objektyviai įvertinti savo galimybes ir vidinius resursus.

Profesinės veiklos srityje Skorpionas pasieks neblogų rezultatų. Jam pasitaikys puikių šansų parodyti kitiems, ką sugebą, ir pelnyti vadovybės pripažinimą ir palankumą. Skorpionas galės nesibaimindamas imtis atsakingų darbų, kuriuos jam patikės viršininkai. Atkaklumas ir darbštumas padės jam sėkmingai su jais susidoroti ir įveikti konkurentus.

ŠAULYS (11.23–12.21)

Labai sėkmingu periodu 2014 metų rudens vidurys taps Šauliui. Visos problemos bus sprendžiamos lengvai tarsi mostelėjus burtų lazdele. Žvaigždės jam žada nepaprastą sėkmę visose gyvenimo sferose. Lieka tik nepražiopsoti likimo dovanų.

Šaulys bus kupinas jėgų ir pasirengęs aktyviai veikti. Spalio mėnesį jis galės priimti tokius sprendimus, kuriems anksčiau pritrūkdavo drąsos ar ryžto. Bet kokia rizika pasiteisins. Jis galės be vargo pasilypėti karjeros laiptais aukštyn, sutvirtinti savo pozicijas kolektyve ir gerokai pagerinti savo materialinę padėtį.
Šaulio santykiuose su priešinga lytimi įsivyraus abipusis supratimas ir santarvė. Šeimos nariai bus pasirengę jį palaikyti ir jam padėti.

Vienišam Šauliui patartina nevengti užmegzti naujų pažinčių ir pasimatymų. Galbūt vienas iš naujų pažįstamų taps artimiausiu gyvenimo draugu.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Rudens vidurys Ožiaragiui nebus saldus. Jis bus nuolatinėje konkurencijos, priešiškumų ir kovos su aplinkiniu pasauliu būsenoje. Galbūt jam teks ginti savo teises į turtą arba siekti sau geresnės padėties darbe ir visuomenėje. Apskritai spalio mėnesį Ožiaragiui teks sukaupti jėgas ir parodyti daug atkaklumo bei kantrybės, kad pasiektų gerų rezultatų ir pasijaustų nugalėtoju.

Profesinės veiklos srityje jam teks gerokai paplušėti, kad atsikovotų savo vietą po saule. Atokvėpio ir poilsio tikėtis neverta. Ožiaragis turi sukąsti dantis ir pasiryžti įnirtingai darbuotis, tada sėkmė į jį atsigręš ir vadovybė deramai įvertins jo pastangas.

Žinoma, kad taip užsiėmusiam darbe Ožiaragiui gali nebelikti nei jėgų, nei laiko asmeniniams santykiams puoselėti. Nepaisant to, jis gali tikėtis artimųjų palaikymo ir supratimo.

Vienišam Ožiaragiui spalio mėnesį gali visai netikėtai įsižiebti meilės kibirkštėlė. Jis turės šansų sutikti tą vienintelį žmogų, kurio ieškojo visą ankstesnį gyvenimą.

VANDENIS (01.21–02.19)

Labai sėkmingai klostysis Vandenio reikalai spalio mėnesį. Malonūs pokyčiai laukia jo beveik visose gyvenimo srityse. Vandenio galvoje formuojasi aiškus supratimas, ko iš tikrųjų jis nori ir kas jam gyvenime svarbiausia, ko reikėtų siekti ateityje. Jam liks tik nustatyti strategiją ir pasirinkti tinkamiausia kelią pasirinktam tikslui siekti.

Spalio pradžioje profesinėje srityje Vandenio laukia nemažai įdomių įvykių. Pagaliau jo pastangos bus pastebėtos ir įvertintos. Didelė tikimybė, kad pakis jo statusas darbe, galbūt jis sulauks paaukštinimo ar didesnio atlyginimo. Spalio mėnesį Vandeniui bus svarbu nesustoti ir neapsiriboti tuo, kas pasiekta, o stengti augti toliau, kaupti naujas žinias ir patirtį. Būtent rudens pradžioje jam verta drąsiai imtis seniai brandintų, bet ilgai nepradėtų projektų įgyvendinimo. Taip pat labai sėkmingas gali būti mokymasis šiuo metu. Kvalifikacijos kėlimo kursai padėtų padaryti karjerą.

Šeiminių santykių sferoje, deja, ne viskas bus sklandu ir džiaugsminga. Gresia didelis konfliktų tarp sutuoktinių pavojus dėl nuolatinio Vandenio užimtumo darbe ir po darbo. Visas nepasitenkinimas išsilies barniais ir konfliktais, kurie iš pradžių bus sprendžiami lengvai ir greitai, bet paliks savo nuosėdas, kurios kaupsis ir kaupsis. Išgelbėti santuoką Vandenis galės sąmoningai pasiryžęs skirti daugiau dėmesio savo antrajai pusei.

ŽUVYS (02.20–03.20)

2014 metų rudens viduryje Žuvims daugiausia rūpesčių kels jų finansinė padėtis, kuri ir dabar nėra pernelyg gera. Santaupos baigia išsekti, o jų labai prireiks spalio mėnesį. Išeičių iš susiklosčiusios situacijos galima rasti ne vieną, tik reikia paieškoti. Aišku, kritiškoje situacijoje paprasčiausia būtų pasiskolinti pinigų iš draugų ir artimųjų arba pasiimti kreditą iš banko. Geriau pasukusios galvas Žuvys gali atrasti būdą, kaip užsidirbti daugiau ar gauti papildomų pajamų. Viskas įmanoma!

Tuo metu, kai Žuvys bus užsiėmusios savo piniginių klausimų sprendimu, sumažės jų aktyvumas profesinėje srityje ir produktyvumas. Tačiau jos dėl to per daug nesijaudins, nes jų mintys suksis apie kitus dalykus, ir jos sugebės „išplaukti“ sveikos.

Tik meilės ir romantinių santykių sferoje spalio mėnuo Žuvims bus nuostabus. Net labai pakrikę santykiai su gyvenimo partneriu ims taisytis, Žuvys vėl jausis laimingos ir patenkintos.

O vienišos Žuvys spalio mėnesį tikrai nesijaus vienišos.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.