Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16395/vyras-uzfiksavo-pasiteisinimu-sarasa-kodel-zmona-atsisako-su-juo-myletis/

Data: 2019-02-25, 10:00

Vyras užfiksavo pasiteisinimų sąrašą, kodėl žmona atsisako su juo mylėtis

„Rytoj man anksti keltis“, „Aš žiūriu mėgstamą laidą“ – kelios iš daugelio priežasčių, dėl kurių žmona atsisako mylėtis su savo vyru.

Nebegalėjęs kęsti nuolatinių žmonos atsisakymų mylėtis, vyras nusprendė fiksuoti pasiteisinimų sąrašą, kuriuos naudoja jo mylimoji. Ne gana to – publikavo juos internetinėje erdvėje, tikėdamasis, kad juos išvydusi žmona taps sukalbamesnė ir nebeatsisakys sekso.

Prireikė šiek tiek daugiau nei mėnesio sąrašui sudaryti. „Aš per daug prisivalgiau“, „blogai jaučiuosi“, „tikriausiai apsirgau“, „man rytoj anksti keltis“ – populiariausios žmonos pasiteisinimų priežastys.

Vyrui, nenorėjusiam atskleisti savo tapatybės, ši netradicinė idėja kilo po to, kai su žmona mylėjosi tik tris kartus per du mėnesius! Kiekvieno kantrybės taurė anksčiau ar vėliau tampa sklidina, todėl nieko keisto, kad ir šio vyruko kantrybė išseko.

Todėl nusprendė surašyti visas priežastis ir nusiųsti žmonai į elektroninį paštą, prieš jai išvykstant į komandiruotę. Mylimoji ne juokais sunerimo, nes iki šiol vyras niekada nerašydavo jai elektroninių laiškų, prireikus visada susisiekdavo telefonu.

Žmona buvo šokiruota, laiške vyras teigė, pastarąsias dešimt dienų, kurias mylimoji praleis komandiruotėje, jos tikrai nepasiilgsiąs. Vyras priekaištauja žmonai dėl nuolatinių atsisakymų užsiimti seksu ir iniciatyvos, rodomos tik iš jo pusės.

Vienaip ar kitaip, žmonos dėmesį vyrui atkreipti tikrai pavyko. Už sumanumą jam galime rašyti tvirtą dešimtuką! Pateikiame sąrašą priežasčių, kaip žmona mėgindavo išsisukti nuo sekso su vyru.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.