Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16339/video-interviu-su-nicolas-jaar/

Data: 2014-07-30, 11:21

Video interviu su Nicolas Jaar

Laikas.lt

Šiandien ryte menų fabrikas „Loftas“ paviešino pokalbį su Nicolas Jaar. Interviu buvo darytas prieš dvejus metus, kai atlikėjas viešėjo Lietuvoje. Jo grįžimo į „Loftą“ proga archyvuose nugulęs video interviu yra ištraukiamas į dienos šviesą.

„Žmonės čia atviri ir noriai pasiima tai, kas jiems yra duodama – aš pats tai čia pajaučiau“, – savo simpatijas Rytų Europai interviu išsakė N. Jaar.

Pokalbio metu atlikėjas pasidalino savo talismanu, kuris prieš du metus su juo keliavo per visą pasaulį ir kurį jam padovanojo pirmoji jo mergina.

„Yra šansas ir yra tai, kas lemta – tai labai panašūs dalykai, bet tuo pačiu ir visiškai priešingi“, – rodydamas savo talismaną mąsto Nicolas Jaar.


„Loftas Fest“ pasirodysiantis duetas „Darkside“

Taip pat interviu jis jau kalba apie savo naują projektą „Darkside“, kurį jis kuria su draugu ir kolega Dave’u Harringtonu. Beje, pastarasis tuo metu kartu su N. Jaar irgi grojo Lietuvoje.

Lygiai po dvejų metų Nicolas Jaar su „Darkside“ projektu, kuris interviu metu buvo kūrimo stadijoje, grįžta į Vilniaus Naujamiestį. Jis pasirodys „Loftas Fest“ metu, jau pirmąją festivalio dieną, t. y. rugsėjo 4 d.

Nicolas Jaar „Lofte“, užkulisiuose, po koncerto, 2012 m.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.