Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16091/omerta-pristato-vaizdo-klipa-pazymeta-18-zenklu/

Data: 2014-06-19, 12:54

„Omerta“ pristato vaizdo klipą pažymėtą „+18“ ženklu

Laikas.lt

Lietuviškos repo scenos atstovai vis dažniau ir stipriau drebina Lietuviškos muzikos sceną. Ne išimtis ir repo atlikėjas OMERTA, kuris šį kartą savo gerbėjams pristato prieštaringai vertinamą naujausią vaizdo klipą kūriniui „Savi“ pažymėtą „+18“ ženklu.

Vietoje nestovintis repo atlikėjas OMERTA pastaruoju metu gerbėjus maloniai stebina ne tik koncertine veikla, naujais kūriniais, bet ir dar viena žinia, – naujausiu vaizdo klipu kūriniui "Savi", kuris pažymėtas „+18“ ženklu. „Šis kūrinys ir vaizdo klipas apie dualumą, apie asmenybes, kurios vienaip ar kitaip ieško sau šviesos savo tamsoje. Vaizdo takelis gal kiek grubokas ir tamsokas, tačiau stiprus savo atmosfera ir tą labai norėjau perteikti. Manau, jis puikiai atspindi ir visapusiškai papildo kūrinį. Pats esu pilnas priešingybių ir manyje nuolat vyksta vidinė kova, todėl žinau, kaip kartais nelengva išlikti su savuoju „aš“ savimi. Žmogus – primityvus individas ir dažniausiai mato tai, ką nori matyti. Nepasigilina ir nebemąsto. Labai viliuosi, kad žmonės nesuprimityvins visko ir nepatingės įdarbinti savo smegenis bei pažvelgs šiek tiek giliau į visa tai“, - sako OMERTA.

Kūrinio „Savi“ vaizdo klipe supriešinęs kiekvieno iš mūsų pakilimus ir nuopuolius repo atlikėjas tiesiai išsako tai, ką ne vienas mūsų dažnai pagalvoja, tačiau nedrįsta pripažinti garsiai.

Šiemet M.A.M.A. apdovanojimuose nominuotas „Metų hiphopas“ kategorijoje, repo atlikėjas OMERTA tikslingai juda į priekį ir puse lūpų užsimena apie dar vieną, bene didžiausią šių metų savo kūrybinę naujieną, – albumo pasirodymą. „Aš jau pribrendau pilnaverčiam albumui, tad procesas vyksta gana sėkmingai, ne už ilgo gerbėjams pristatysiu keletą naujų kūrinių, kurie tikrai nepaliks abejingų. Tai ilga ir sunki kelionė į save, bet ji man gyvybiškai reikalinga“, - sako hito „Alibi“ kūrėjas.

Rudenį žada grįžti į Londoną su koncertine programa

„Hiphopo kultūra šiai dienai yra neįtikėtinai stipri ir mes visi jaučiame tą pakilimą. Chebra tobulėja ir turi ką pasakyti. Koncertų gausa ir sausakimšos salės rodo, kad viskas juda labai gera linkme. Gegužės mėnesį kartu su Yga&Broo ir IronVytu lankėmės Londone, koncertavome savo tautiečiams. Po pasirodymo davėme sau pažadą rudenį vėl čia sugrįžti, galbūt netgi aplankysime ir kitus Didžiosios Britanijos miestus“, - teigia OMERTA.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.