Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/14870/penktadienio-dj-dienos-meniu-pagal-vaiperi/

Data: 2014-01-10, 11:59

„Penktadienio DJ“: dienos meniu pagal Vaiperį

Laikas.lt
Annos Pozniak nuotr.

„Despotin“ šeimos tėvas, mama ir krikštatėvis Vaiperis pristatymo nereikalauja. Šeštadienio naktį „Studio 9“ jis pasitiks „The Baltic Scene“ projekto suvienytus elektroninės muzikos talentus iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, o kol kas žmogus-mašina pristato muzikinį dienos meniu. Skanaus!

DJ Rashad feat. Spinn & Tasso – Pass That Shit

Visas pastarojo albumas pas Hyperdub nuo a iki z yra vadovėlinis juke ir footwork pradžiamokslis. Vietomis lengvai galima atpažinti amžiaus pabaigos britišką liquid funk įtaką. Nors ir nesu drum’n’bass scenos atstovas, visada jai lengvai simpatizavau. O Čikagos garsai vieni iš esminių juodųjų elektronikos istorijoje.

The GTW & Bengfang - Cravings

Vėl Čikaga, šis metų senumo džointas atėjęs pavėluotai į mano fonoteką atvėrė visą GTW kraitį. Prodiuserio, dainininko, mc ir selektoriaus negalima nemėgti už jo novatorišką afrocentristiką.

TOMMY €A$H – Oldkool

Dažniausiai visiškai nešvankus, nepakeliamas, tamsus ir ekscentriškas Tommy. Šis trumpas penktadienio svečio iš Estijos išstojimas yra pats tas penktadienio pietums – kad kąsniai glotniai tekėtų į skrandį. Kažko stipresnio galima tikėtis šeštadienio vakare. 

Isaiah Rashad - I Shot You Down

Į tą pačią nuotaikos upę tekantis naujasis Kendrick Lamar tūsuotės „Top Dawg Entertainment“ narys Isaiah. Espresso pertraukai. 

Tirzah & Micachu - I'm Not Dancing

Bet čia tik penktadienio popietė. O geriausi šokiai būna šeštadieniais. Tai jei tu nešoki, aš nekovoju. Iki greito, baltai.  


„Studio 9“ savaitgalis:
  • Sausio 10 d. (penktadienis) 
Sniegenos

Bearddickel (KMMNKTN, BY), Gvidas (Partyzanai), Pakas & Roadsman (K.U.B. Collective)
  • Sausio 11 d. (šeštadienis)
The Baltic Scene at Night

Tommy Ca$h & DJ Exxxpander Live (EE), Firejosè Live (Emerald City, EE), Nightjar (Team Despotin), Vaiper Despotin (Team Despotin), Justicious (Highpass Society)

Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.