Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/14361/graziausia-visatos-mergina--gabriela-isler-is-venesuelos/

Data: 2013-11-11, 10:51

Gražiausia Visatos mergina – Gabriela Isler iš Venesuelos

Alfa.lt

Rusijos sostinėje įvyko ilgai lauktas grožio konkursas, per kurį paaiškėjo, kas tapo gražiausia Visatos mergina. Ja išrinkta Gabriele Isler iš Venesuelos. Lietuvai šiame renginyje atstovavo vasarą vykusiame „Mis Lietuva“ konkurse pirmosios vicemis titulą pelniusi Simona Burbaitė.

Mergina į Maskvą išskrido spalio 20-ąją, kur iki pat šios dienos vyko pasiruošimas konkursui, įvairios repeticijos ir fotosesijos.

„Mis Visata 2013“ grožio konkurse, kurį stebėjo apie milijardas žiūrovų iš viso pasaulio, dalyvavo 86 merginos. Grožio konkursą vedė žurnalistas Thomas Robertsas ir legendinės grupės „Spice Girls“ narė Melanie Brown.

Renginys prasidėjo muzikiniu šokių grupės pasirodymu. Trumpomis raudonomis arba juodomis suknelėmis apsirengusios prisistatė ir visos konkurso dalyvės, paminėdamos savo vardą ir šalį, kuriai atstovauja.

Po nedidelės pertraukėlės renginio vedėjai pranešė 16 merginų vardus, už kurias balsavo milijonai žmonių internete ir kurios pateko į kitą „Mis Visata 2013“ etapą. Simonos Burbaitės tarp jų, deja, nebuvo.
Pirmasis gražuolių „kovos raundas“ vyko su maudymosi kostiumėliais. Per muzikinį pasirodymą konkurso dalyvės šoko apsirengusios tik šiais raudonos arba juodos spalvos apdarais. Vėliau jos po vieną žengė ant scenos, o renginio vedėjai papasakojo apie kiekvienos dalyvės pomėgius.

Po pasirodymo su maudymosi kostiumėliais buvo paskelbtos dešimt dalyvių, kurias komisija „perkėlė“ į kitą „Mis Visata 2013“ grožio konkurso etapą. Į jį pateko Ispanijos, Filipinų, Didžiosios Britanijos, Indijos, Brazilijos, JAV, Ukrainos, Ekvadoro, Venesuelos ir Dominikos Respublikos atstovės.

Antroji renginio dalis – pasirodymas su vakarinėmis suknelėmis. Dešimt dalyvių pademonstravo įspūdingus ir prabangius apdarus, o mados specialistė, kurios renginio dalyvės žingsniuodamos scenoje negirdėjo, komentavo jų pasirinktas sukneles.

Tarp merginų, pasirodžiusių su vakarinėmis suknelėmis, ant scenos renginio stebėtojai išvydo ir praėjusių metų „Mis Visata“ laimėtoją. Ji pademonstravo milijono dolerių vertės liemenėlę, o vėliau buvo paskelbtos penkios merginos, kurios žengė į priekį ir pateko kitą konkurso etapą. Renginio vedėjai nudžiugino Ekvadoro, Brazilijos, Ispanijos, Filipinų ir Venesuelos gražuoles.


Lietuvos atstovė Simona Burbaitė (viduryje) 

Penkioms pretendentėms į karūną komisijos nariai uždavė po vieną klausimą. Jie buvo gana paprasti, kaip ir įprasta tokiuose renginiuose. Atsakydamos merginos kalbėjo apie grožį, taiką ir gėrį. Ekvadoro, Brazilijos, Ispanijos ir Venesuelos atstovės naudojosi vertėjų paslaugomis, nes kalbėti angliškai joms buvo sunku.

Po trumpų atsakymų ir nedidelės pertraukėlės ant scenos žengė penkios merginos, o renginio vedėja papasakojo daugiau faktų iš kiekvienos jų gyvenimo. Vėliau, prieš pat „Mis Visata 2013“ kulminaciją, savo muzikinį kūrinį atliko Stevenas Tyloras, o jo metu ant renginio scenos sugūžėjo visos šiame konkurse dalyvavusios merginos. Neilgai trukus buvo paskelbtos ir visų konkurso „Mis Visata 2013“ titulų laimėtojos.

Ketvirtąja vicemis tapo brazilė Jakelyne Oliveira, trečiąja – filipinietė Ariella Arida, antrąja – Constanza Baez, o pirmosios vicemis, kuri buvo arčiausiai karūnos, titulas atiteko ispanei Patriciai Yurenai Rodriguez.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.