Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/14215/tramplynas-i-ziniasklaida--skaitytojo-pusryciai-parasysi/

Data: 2013-10-24, 16:32

Tramplynas į žiniasklaidą – „Skaitytojo pusryčiai“. Parašysi?

Laikas.lt

Trykšti idėjomis bei originaliomis mintimis, bet neturi, kur jų išreikšti? Nori išsakyti savo nuomonę apie vieną ar kitą filmą, spektaklį, knygą, renginį? O gal pažįsti žmogų, kurio nepakalbinti – tiesiog nuodėmė? Ir net nereikia klausti – nekenti pirmadienių. Portalas „Laikas.lt“ skuba į pagalbą – startuojame su nauja kassavaitine rubrika „Skaitytojo pusryčiai“. 

Nuo šiol kiekvieną pirmadienį savo portale skiriame tribūną savo skaitytojams ir jų mintims! Mums įdomu, ką jūs veikiate, kur jūs einate, ką žiūrite, ką skaitote, ką kritikuojate, iš ko juokiatės! Mums įdomu, koks yra jūsų laikas! Paruoškite tekstą ar vaizdinę medžiagą jums įdomia tema, o mes pasirūpinsime, kad būtumėte išgirsti. 

Nemėgstame rėmų, tačiau tai gali būti:

  • kino, muzikos, teatro, literatūros naujienų recenzija, nuomonė, apžvalga;
  • renginio apžvalga;
  • interviu su dominančiu žmogumi;
  • fotoreportažas/vaizdo klipas (pavyzdžiui, iš įvykio vietos);
  • ...

Smagiausia dalis ta, jog galėsite džiaugtis ne tik galimybe pasisakyti, bet ir materialiu savo darbo įvertinimu – kiekvieną mėnesį šauniausių „Skaitytojo pusryčių“ autoriui dovanosime specialų prizą (sekite naujienas)!

Jūsų kūrybos laukiame adresu [email protected] su prierašu „Skaitytojo pusryčiai“. 

Svarbu! Jei norite papasakoti apie savo talentą, tuomet siųskite mums laiškus su pavadinimu „Talentų bankui“. Džiaugiamės gaudami ir jūsų esė ar poezijos, tačiau jiems bus atskiri konkursai. „Skaitytojų pusryčiai“ laukia tekstų … - grįžkite į šios žinutės pradžią ir skaitykite iš naujo.

Taip pat primename, apie antrus metaus gyvuojančią rubriką  „Laikas.lt pusryčiai“, kurioje kiekvieną antradienį su savo skaitytojais pusryčiaujame „Kino pusryčiuose“, trečiadienį – „Faktų pusryčiuose“, ketvirtadienį – „Muzikiniuose pusryčiuose“, penktadienį – „Knygų pusryčiuose“, šeštadienį – „Video pusryčiuose“, sekmadienį – su savaitgalio receptu. Tad pavyzdžių ir įkvėpimo savo „Skaitytojo pusryčiams“ tikrai rasite.


 Dalyvių darbai:

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.