Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/14157/daiktu-pusryciai-darbo-knygos-kasdieniams-ir-sventiniams-irasams-konkursas/

Data: 2013-10-21, 06:00

Daiktų pusryčiai. Darbo knygos - kasdieniams ir šventiniams įrašams (konkursas)

Laikas.lt

Nesvarbu, turite puikią atmintį ar ne, tam tikrus svarbius įrašus labai dažnai mes visi kažkur pasižymime. O kodėl gi to 2014 metais nepadarius kūrybiškai? „Nieko rimto“ pristato dvi darbo knygas, kurios yra šiek tiek kitokios.

Abi darbo knygos turi įprastus elementus, be kurių neįsivaizduojama nė viena tokio pobūdžio knyga. Jose rasite 2014 ir 2015 metų kalendorius, valstybines šventes, Mėnulio fazes ir t.t. Kuo jos kitokios?

Pradėkim nuo pirmosios.  Idėjas ir piešinius kūrė dailininkė Sigutė Ach. Visų pirma, tai ši knyga turi gražius spalvotus priešlapius su arkliais ir jaukią knygos pradžią su užrašais ir iliustracija. Toliau visa knyga yra suskirstyta savaitėmis, o kiekviena iš jų turi kokį nors siurprizą. Tai gali būti Sigutės Ach iliustracija su mintimi, receptas, kasdieninė ar šventinė idėja, ištrauka su iliustracija iš knygos „Ežiukas rūke“ ar spalvotas lapas su piešiniu, kuris gali virsti erdve Jūsų mintims užsirašyti.

Antroji darbo knyga taip pat puošta Sigutės Ach piešiniais, tik joje viskas atkeliavo ir knygos „Ežiukas rūke“. Ši darbo knyga skirta ne tik tiems, kurie skaitė istorijas ir žavisi Ežiuku ir Meškiuku, bet ir tiems, kurie planuoti laiką nori jaukiai ir įdomiai.  Kiekvienos savaitės lape galėsite perskaityti po trumputę ištrauką ar mintį iš Sergej Kozlov knygos.  „Išlindo saulė, vėjelis išvaikė debesis, grynu auksu užsiliepsnojo didžiuliai klevo lapai, o paršelis vis gulėjo ant nukritusių lapų krūvos, dairėsi į šalį ir galvojo“.
Sigutės Ach iliustracija ir ištrauka kiekvienos savaitės planus padarys šiek tiek kitokiais.

Abi šios knygos skirtos kūrybiškas metų planavimui! Smagiausia, kad pirmąją gali laimėti čia.

 

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.