Receptai

Išbandyta konsultanto. Vyno ir šokolado degustacija su Dominyku Velička

Išbandyta konsultanto. Vyno ir šokolado degustacija su Dominyku Velička

Nors prisikirsti šokolado prasidėjus vasarai yra visiška nuodėmė, tačiau portugališko vyno taurė ir žavi pono Dominyko Veličkos šypsena privertė pasiduoti šiai saldžiai pramogai…

Laikas.lt dovanų konsultantas Tadas išbandė Vyno ir šokolado degustaciją su D.Velička ir dalijasi įspūdžiais.

Pati pradžia nežadėjo nieko gero. Suskubus skambinti dovanos kupone nurodytų numeriu, atsiliepęs vaikinas padiktavo kitą numerį. Naujojo numerio abonentas skambutį atmetė ir atgal neperskambino. Aš nepasidaviau ir kitą dieną vėl bandžiau priartėti prie saldžiojo šokolado. Sakoma, jog laukiantiems dangus (šiuo atveju vynas) ir štai administratorė pagaliau praneša, jog laukia manęs.

Pagaliau kylu Pilies gatve link „A&J” šokoladinės. Vos pravėrus duris mane pasitinka pats saldžiausias šokolado aromatas. Neorganizuota registracija kaip mat pasimiršta. Subtilus interjeras, šokolado fondiu ir charizmatiškasis vyno žinovas D.Velička. Degustacijos metu buvo ragaujami net keturi kolekciniai vynai ir įvairiausi šokoladiniai užkandžiai.

Švelnusis baltas Chardonnay, pikantiškas šokoladas su pipiriukais, išgirtasis brandus vintage Porto, šviežutėliai marcipanai – skonių bei kvapų amplitudė šioje mažoje šokoladinėje milžiniška. Prie visų šių skonių puikiai dera vakaro vedėjo pašmaikštavimai bei faktai, kuriuos privalo žinoti kiekvienas vyno gerbėjas: kaip auginamos vynuogės, jų rūšys, skynimo būdai bei derinimas.
NEPATIKO:

Ilga registracija ir tai, jog negalima pasirinkti tinkamo laiko.
Dideli žmonių srautai.
PATIKO:

Jauki atmosfera, puikūs vynai bei kokybiškas šokoladas.
Vyno eksperto profesionalumas.

Ir Jūs norite išbandyti šią pramogą? Pasiūlymą rasite ČIA.

Įdomu

Kinas

Menas

Mada

Sveikata ir grožis

Ilgalaikis saulės poveikis odai

Ilgalaikis saulės poveikis odai

Anot medikų, saulė skatina ne tik ankstyvą odos senėjimą bei pigmentacijos pokyčius, bet sukelia ir ilgalaikį pavojų odai. „Nuolatinis ultravioletinių spindulių poveikis gali turėti neigiamos įtakos odai. Ypač atidūs saulėkaitoje turėtų būti tie asmenys, kurių odoje gausu apgamų, pigmentinių dėmių, taip pat sergantieji baltme“, – tvirtino gydytoja dermatovenerologė Giedrė Bieliauskienė.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.