Receptai

Pomidorų sriuba

Pomidorų sriuba

Užvirinkite puode 1-2 litrus vandens, tiek, kad apsemtų pomidorus. Išpjaukite pomidorų kotelius peiliu. Meskite po 2-3 pomidorus į verdanti vandenį ir virkite maždaug 10 sekundžių, kad nusiluptų jų odelė. Galite sumesti nuplikytus pomidorus į indą su šaltu vandeniu atvėsti, bus patogiau lupti. Nulupkite odelę, supjaustykite kiekvieną pomidorą į keturias dalis ir išpjaukite sėklas. Ant žemos-vidutinės ugnies įkaitinkite puodą ir įpilkite truputį alyvų aliejaus. Sumeskite supjaustytus svogūnus bei sutraiškytas česnako skilteles ir pakepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorus, lauro lapą, čiobrelį, supilkite sultinį ir virkite 15-20 minučių, kol daržovės suminkštės. Išimkite lauro lapą bei čiobrelį. Gerai susmulkinkite sriubą blenderiu -smulkintuvu. Pagardinkite prieskoniais ir patiekite.

Įdomu

Kinas

Menas

10-ojo „Brodvėjus Pub“ gimtadienio svečiams - tortas ir daug gyvos muzikos

10-ojo „Brodvėjus Pub“ gimtadienio svečiams – tortas ir daug gyvos muzikos

Šį savaitgalį klubas „Brodvėjus Pub“ pasitinka pirmąjį dviženklį gimtadienį, 10-ies metų sukaktį paminėdamas dar tik kylančių į žvaigždes ar jau Lietuvos muzikos padangėje žybtelėjusių atlikėjų koncertais.

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.