Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/13328/geriausi-budai-svesti-gimtadieni/

Data: 2019-03-28, 10:30

Geriausi būdai švęsti gimtadienį

Artėjant gimtadieniui, kaip įprastai, galvoje ima suktis mintys kaip ir kur švęsti šią šventę. Organizaciniai klausimai kartais verčia mus abejoti ar tai džiaugsmingas įvykis, ar sunkus darbas, nuo kurio norisi pabėgti ir pasislėpti.

Svarbiausia – žinoti, kokio gimtadienio iš tiesų norite. Galimybių jį atšvęsti įdomiai ir linksmai yra tikrai daug. Ypač, jog atsiradusi renginių organizavimo sritis suteikia mums progą šį darbą perleisti renginio organizatoriui, kuris be problemų įveiks mums, tokiu sunkiu darbu atrodantį, šventės rengimą. Na, o jeigu visgi norite švente pasirūpinti patys, tiesiog šiuo metu stingate idėjų, mes turime jums ką pasiūlyti.

Aktyvus gimtadienis

Pasikvietę gimtadienio švente pasidžiaugti kelis artimiausius draugus galite pajodinėti žirgais, o po to smagiai pasisėdėti ir pasidalinti įspūdžiais jaukiame piknike. Taip pat galite paslidinėti arenoje, ir ledo bare pasimėgauti gėrimais bei užkandžiais. Gimtadienį galite atšvęsti ir nuotykių ar vandens parke, kurių Lietuvoje tikrai nestinga. Suorganizuokite pasivažinėjimą kartingais ar nepamirštamą žygį pelkėse. Taip pat galite rinktis išvyką baidarėmis, pasiplaukiojimą plaustais, jachtomis. Išlaisvinkite fantaziją!

Gurmano gimtadienis

Domitės maistu, gėrimais, neatrastais skoniais? Tuomet gurmaniškas vakarėlis kaip tik jums! Galite rinktis iš plataus spektro degustacijų, kuriose su draugais šauniai praleisite laiką, bei pasimėgausite puikiu maistu bei gėrimais. Taip pat galite rinktis įvairias maisto gaminimo pamokėles (šokoladinių saldainių gamybą, sushių gaminimo pamoką ir kt.).

Gimtadienis su draugėmis


Kiekviena mergina mėgsta pasilepinti įvairiomis SPA procedūromis. Kodėl to nepadarius draugių apsupty, savo gimimo dienos proga? Apsilankykite SPA centre, išsirinkite mėgiamas procedūras – masažus, įvairias terapijas ar tai, kas jums teikia malonumą. Pasilepinkite!

Atradimų ir pažinimo gimtadienis

Juk visada smagu išmokti ar pažinti kažką naujo. Gimtadienio dieną galėtumėte įrašų studijoje įrašyti dainą, ar įgarsinti animacinį filmą. Linksmai praleistumėte laiką, ir tik pagalvokite, koks prisiminimas liktų po tokių linksmybių! Taip pat galite rinktis iš daugybės kūrybinių užsiėmimų (apsilankykite pilvo šokio pamokoje, arba pamėginkite nardyti). Būkite kūrybingi!

Kitoks gimtadienis

Šiais metais nusprendėte nerengti gimtadienio vakarėlio? Ir puiku! Štai keletas idėjų, kaip smagiai ir išskirtinai galėtumėte paminėti šią progą.

  • Padovanokite sau dar neišbandytą laisvalaikio užsiėmimą. Rinkitės tai, ką seniai svajojote pamėginti. Tai gali būti pasivažinėjimas sportiniu automobiliu, šuolis parašiutu ar golfo pamoka. Įgyvendinkite seną troškimą.
  • Surenkite sau mažų malonumų dieną. Tai turėtų būti diena be rūpesčių ir pareigų. Pailsėkite, nusipirkite gėlių, uždekite daug žvakių, išsimaudykite karštoje vonioje, klausykitės mėgiamos muzikos. Visai nebūtina nuveikti kažką ypatingo. Tiesiog skirkite dieną sau!
  • Praleiskite dieną su vaikystės drauge ar draugu, net jei jau kuris laikas su juo bendraujate retai. Aplankykite vietas, kurios jums buvo brangios, prisiminkite laikus, kuomet buvote vaikai. Nostalgiški prisiminimai paglostys širdį ir bent trumpam gražins į vaikystę.

Tai jūsų šventė, mėgaukitės ja!


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.