Paimta iš: Data: 2014-03-23, 09:00 |
Sekmadienio receptas - šiltos vištienos salotos su džiovintomis slyvomis ir prancūzišku medaus bei garstyčių užpilu
Laikas.ltTradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei dar nespėjote susipažinti, trumpai apie juos abu.
Brigita šiuo metu gyvena ir gamina Italijoje. Pasak jos, namie ruoštas maistas yra vienijantis, jaukus, sveikas ir leidžia nuobodžią kasdienybę padaryti šviesesne ir idomesne. „Tasty Art“ – akivaizdus to įrodymas. Brigita jį vadina: „Asmeniniu tinklaraščiu apie maistą, meilę gyvenimui ir kitas smulkmenas.“ Reikia:
Aš nesusivaldžiau ir įsigijau neaštrių Maille prancūziškų garstyčių su medumi, kurių sudėtyje jau buvo ir cukraus, ir acto, todėl įmaišiau tik alyvų aliejų. Jeigu neturite šių garstyčių, siūlau naudoti ne aštrias, paprastas, geriausia – prancūziškas. Tokias garstyčias galite paruošti patys: sumaišykite 2-3 šaukštus garstyčių, 2 šaukštus skysto medaus, pusantro šaukšto balzaminio arba baltojo vyno acto, žiupsnelį druskos ir cukraus.
|
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama. |