Receptai

Įdomu

Kinas

Menas

Į kino teatrus grįžta moderni rusų klasika virtusio „Tarnybinio romano“ versija

Į kino teatrus grįžta moderni rusų klasika virtusio „Tarnybinio romano“ versija

Vyresnioji karta neabejotinai prisimena auksine klasika virtusią juostą apie rimtą neišvaizdžią vadovę, kuri, užsimezgus romanui su kukliu pavaldiniu, pražysta it gražiausia gėlė ir suminkštėja kaip pliušinis meškiukas. Ar dar prisimenate 1977-ųjų klasikinę E.Riazanovo komediją „Tarnybinis romanas“? Galbūt laikai ir pasikeitė, tačiau tarnybiniai romanai neišnyko. Jau kovo 25 dieną kino teatruose pamatysime naują ir modernią tos pačios meilės istorijos interpretaciją „Tarnybinis romanas. Dabartiniai laikai“, kuri turėtų sukelti nostalgiją vyresniajai kartai ir tapti puikia pramoga šiuolaikiniam jaunimui.

Liudmila Kalugina (akt. Svetlana Khodchenkova) – verslo ryklys, sėkmingos kompanijos savininkė. Ji atsidavusi darbui ir neturi jokio asmeninio gyvenimo. Anatolijus Novoselcevas (akt. Vladimir Zelenskij) – jos pavaldinys, finansų analitikas. Namuose jo kasdien laukia dvi dukros. Gyventų sau Liudmila ir Anatolijus ramiai ir atskirai, tekėtų jų gyvenimai nusistovėjusia ir gerai pažįstama vaga: ji kariautų su konkurentas, jis – kapstytųsi popierių šūsnyje ir augintų dukreles… Tačiau netikėtai – tiek jiems patiems, tiek aplinkiniams – tarp vadovės ir pavaldinio užsimezga aistringas tarnybinis romanas.

Šių dienų vienos didžiausių Rusijos kino žvaigždžių Svetlana Khodchenkova bei Vladimir Zelenskij įsimylėjėlius vaidina jau nebe pirmą kartą. Kartu juos galėjome pamatyti ir daug simpatijų sulaukusioje komedijoje „Liubov v bolshom gorode“ bei dar sėkmingesniame jos tęsinyje. Filmą puošia ir lietuviams puikiai iš serialo „Auklė“ bei šou „Ugnis ir ledas“ pažįstama Anastasija Zavorotniuk.

Pabandėme palyginti puikiai pažįstamą filmo versiją ir linksmą šių laikų perdirbinį, kurį kino teatruose galėsite pamatyti jau nuo kovo 25 dienos:

Mada

Sveikata ir grožis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Ar saugu naudoti namie pagamintą natūralią kosmetiką?

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Ar saugu naudoti namie pagamintą natūralią kosmetiką?

Dabar labai populiari rankų darbo ekologiška kosmetika. Turiu netgi vieną draugę, kuri tuo visai rimtai užsiiminėja. Kaip suprantu, kosmetika gaminama iš įvairiausių aliejų, hidrolatų. sakykite, ar naudoti tokią produkciją nepavojinga? Galbūt netinkamai sumaišius, kad ir ekologiškus ingredientus, vis tiek galima pakenkti odai?

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.