Paimta iš: Data: 2014-09-21, 09:00 |
Sekmadienio receptas - TUNA SALAD sumuštiniai
Laikas.ltIr vėl sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei dar nespėjote susipažinti, trumpai apie juos abu.
Brigita šiuo metu gyvena ir gamina Italijoje. Pasak jos, namie ruoštas maistas yra vienijantis, jaukus, sveikas ir leidžia nuobodžią kasdienybę padaryti šviesesne ir idomesne. „Tasty Art“ – akivaizdus to įrodymas. Brigita jį vadina: „Asmeniniu tinklaraščiu apie maistą, meilę gyvenimui ir kitas smulkmenas.“
Prapjaukite batoną, dali minkštimo galite išimti. Patepkite vidų majonezu ir sudėkite salotų lapus. Nupilkite konservuotų tunų vandenį (ar aliejų), atsargiai įdėkite dalį tuno konservų į sumuštinį. Įdėkite pjaustytos paprikos, agurkėlių, pusę kiaušinio padalinkite į dvi-tris dalis ir atsargiai įdėkite į sumuštinį. Papuoškite baziliko lapeliais ir užbarstykite pipirų, druskos bei žolelių prieskonių. Dailiai supakuokite ir neškitės į pikniką!
|
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama. |