Receptai

Kokie požymiai rodo

Kokie požymiai rodo, kad maistas tau žalingas?

Alergija – viena iš iš dažniausių civilizacijos ligų. Dažnu atveju nemaloni kūno reakcija pasireiškia pieno produktams. Tačiau kaip atskirti – tai alergija, ar maisto netoleravimas? Ar tik gydytojas gali nustatyti, kad esi alergiškas tam tikram maisto produktui?

Įdomu

Kinas

Menas

„Timohi“ keičia įvaizdį ir planuoja naują grupės veiklos etapą

„Timohi“ keičia įvaizdį ir planuoja naują grupės veiklos etapą

Grupės „Timohi“ gerbėjams nuo šiol teks pratintis prie naujo savo kumyrų įvaizdžio, mat grupės įkūrėjams bei sieloms Romanui ir Dmitrijui Timofejevams privačioje akių klinikoje buvo atlikta lazerinė regos korekcija.

„Regos korekciją lazeriu priimame kaip stebuklą ir tie nepatogumai, kuriuos patyrėme per operaciją ir kelias dienas trukusią reabilitaciją, nėra didelė auka“, – sutartinai komentavo savo pojūčius broliai.

Visą gyvenimą nešiojusiems akinius jaunuoliams paprasčiausiai jų daugiau nebereikia. Atsisakę akinių, buvę ilgaplaukiai pakeitė ir savo šukuosenas. „Nuo šiol jeigu ir lipsime ant scenos su akiniais, tai tik dėl to, kad protingesni atrodytume ir merginoms labiau patiktume“, – juokavo vaikinai.

Lyg vėjo gūsis įsiveržę į šalies pramogų pasaulį 2009 metų „Lietuvos talentų“ sezono laidoje, Romanas ir Dmitrijus su grupe vis aktyviau koncertuoja, turi gausybę naujų kūrybinių sumanymų bei pasiūlymų.

„Visuomet malonu stebėti, kaip dažno buvusio paciento gyvenime po regos korekcijos pagerėja regėjimas, atsiranda ne tik naujų spalvų, bet ir naujų siekių“, – sako „Timohi“ grupės lyderius, kaip ir tūkstančius kitų žmonių, operavusi gydytoja oftalmologė Lina Socevičienė.

Jos žodžius patvirtina ir patys muzikantai: „Po regos korekcijos jaučiamės ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai laisvesni, o tai skatina siekti naujų kūrybinių aukštumų. Pavyzdžiui, jau baigiame įgyvendinti dar vieną svajonę ir tikimės, kad netrukus pradžiuginsime savo fanus pasirodysiančiu pirmuoju grupės muzikos albumu.”

Mada

Sveikata ir grožis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Filosofinis klausimas

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Filosofinis klausimas

Kaip Jūs manote, ar įmanoma atitaisyti žalą, kurią žmogus per tiek šimtmečių padarė sau ir gamtai? Paskutiniu metu tikrai ryški tendencija, kad žmogus grįžta prie gamtos. Tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje žmonės vis labiau ir labiau atsisako chemijos, renkasi ekologiškus, sveikus produktus. Tačiau, ar mes vis dar galime tikėtis tos tikrosios „ekologijos“? Juk žemė iki pat gelmių užteršta… Visi nuodai: automobilių išmetamos dujos, gamyklos, visa pramoninė ir buitinė chemija, nerušiuotos ir palaidotos šiukšlės ir dar daugybė viso kito – gula į mūsų maitintoją žemę. O joje mes auginame savo „ekologiškus“ produktus… Kartais susimąstau, kad žmogus pats save į pražūtį veda ir nieko nebepakeisi… Įdomu būtų sužinoti Jūsų, kaip savo srities profesionalės, nuomonę šiuo klausimu.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.