Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/12744/pardaveju-stiliaus-pokyciai-pries-ir-po-pagal-julija-zileniene-foto/

Data: 2013-06-06, 13:00

Pardavėjų stiliaus pokyčiai prieš ir po pagal Juliją Žilėnienę (foto)

Laikas.lt

Lankytojai, pirmąkart užsukę į „Julia Janus“ drabužių parduotuvę gali sekundėlei stabtelėti ir, žvelgdami į ilgiausią pietums paruoštą stalą, sudvejoti, ar tikrai čia pataikė. Tokį parduotuvės interjerą neseniai įvertino ir tarptautinio konkurso „Tendencijos 2012” rengėjai – prekybos centre „Europa“ įsikūręs „Julia Janus“ salonas laimėjo pirmą vietą dekoratorių lygoje, visuomeninio interjero kategorijoje.

Nors virtuvė ir drabužiai viename sakinyje skamba eklektiškai, šiame salone jie sudaro prabangią ir estetišką dermę. Ją mados dizainerė Julija su interjero dizainere Milda Jasponyte ir siekė sukurti, kai leido laiką mąstydamos, kurios detalės geriausiai atitiktų „Julia Janus“ prekės ženklo vertybes ir pabrėžtų Baltijos šalių kultūrą, šiaurietiško šeimos įvaizdį bei moteriškumą. Dėl šio neskubraus, bet kruopštaus darbo principo, visi dizaino elementai turi savo vietą – ar tai būtų akmens formos žvakė, ar lėkštėje patiektas pakabukas, ar visas kampelis stilizuotos virtuvės su kriaukle indams plauti šalia kasos aparato.

„Kodėl tiek dėmesio interjerui? Vertinu visumą. Juk restorane svarbus ne tik maistas, bet ir aplinka, aptarnavimas. Tas pats ir su drabužių salonu – vien gerų drabužių neužtenka. Todėl puoselėdami „Julia Janus“ salonus žengėme dar vieną, Lietuvoje gana retą žingsnį, ir nusprendėm daugiau dėmesio skirti savo pardavėjoms. Mano prašymu ir su jų sutikimu, pardavėjomis pasirūpino garsi Vilniaus stilistė Rūta Morozovienė. Kiekvienai pardavėjai ji sukūrė asmenybę atitinkantį ir prekės ženklo vertybes atspindintį stilių – pasirūpino viskuo, nuo drabužių iki šukuosenų ir grimo pamokų“, – pasakojo Julia Janus kūrybos vadovė. Julia Janus salonų darbuotojų įvaizdis, nuo šiol - ilgalaikis mados dizainerės Julijos ir plaukų stilistės Rūtos Morozovienės projektas. Merginų plaukų ir grimo korekcijos vyks periodiškai kas porą mėnesių.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.