Receptai

Sūriu įdarytos bulvės

Sūriu įdarytos bulvės

šverdame bulves, atvėsiname jas, pjauname išilgai per pusę, išskobiame bulvės vidų, įdarome jas sūriu, barstome prieskoniais ir šauname į orkaitę, įkaitintą iki 180o C. Kepame apie 10–15 min. Į paruoštą lėkštę paplėšome salotų lapų ir dedame iškeptas bulves, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pabarstome rožiniais pipiriukais.

Įdomu

Kinas

Menas

Važiuoti

Važiuoti, eiti, šokti ir kitaip judėti kvietė festivalis JUDESY (Foto)

Ketvirtadienį buvusioje spaustuvėje – Commune Art dirbtuvėse, antrą kartą organizuotas judesio, veiklos ir muzikos mini festivalis JUDESY. Festivalį JUDESY pradėjo Islandiją ir Rumuniją įveikusių lietuvių dokumentiniai filmai bei gyvas pasakojimas, rankų ir proto miklumą lavinti kvietė „Foos-In“ stalo futbolas „Ištvermės” futbolo turnyre. Taip pat buvusios spaustuvės erdvėse jauni bei labai perspektyvūs aktyvių kadrų medžiotojai „Goodlife Photography“ pristatė geriausias sustabdyto judesio akimirkas.

Mada

Sveikata ir grožis

5 mitai apie paslaptingą moterų ligą

5 mitai apie paslaptingą moterų ligą

Endometriozė – klastinga liga, paliečianti daugiau nei 176 milijonus pasaulio moterų, tačiau neretai faktai apie ją pasirodo esantys visuomenėje įsisenėję mitai. Medikų teigimu, tai viena iš priežasčių, kodėl moterys neieško specialistų pagalbos ir laukia paskutinės akimirkos, kai simptomai tampa nepakenčiami, o liga – nepagydoma. Vis dėlto žinojimas, kas yra mitas, o kas tiesa, gali padėti išvengti endometriozės padarinių.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.